Press "Enter" to skip to content

Ingredientul care trebuie pus în vasul de toaletă. Elimină petele de calcar și mirosurile neplăcute

Cu toate că în prezent sunt foarte multe produse pe piață pentru curățenie, cele mai bune soluții rămân tot cele pe care le ai la îndemână în casă. Există un ingredient care înlătură petele de calcar și mirosurile neplăcute din vasul de toaletă.

  • Ingredientul ieftin pe care să îl pui în vasul de toaletă
  • Așa poți elimina petele de calcar și mirosurile neplăcute

Curățarea băii poate da bătăi de cap gospodinelor, mai ales în cazul petelor „încăpățânate”, care nu pot fi eliminate cu ușurință.

De aceea, în rândurile de mai jos, vei regăsi trucul pe care îl poți folosi, atunci când te ocupi de igienizarea vasului de toaletă.

Ce ingredient elimină urmele de calcar și mirosurile neplăcute din vasul de toaletă

Sarea grunjoasă, căci despre acest ingredient este vorba, te ajută să cureți rapid baia. Acest produs poate înlocui cu brio alte soluții din comerț destinate igienizarii.

De aceea, este indicat să pui sare grunjoasă în vasul de toaletă, care trebuie întinsă pe toată suprafața cu o perie. Este bine ca sarea grunjoasă să fie lasată să acționeze măcar o oră, iar mai apoi eliminată.

Pentru a elimina mirosurile neplăcute, tot acest ingredient îți vine în ajutor. Doar că, pentru această situație, este nevoie să pui sare grunjoasă, iar mai apoi să torni apă fierbinte. Ingredientul se va dizolva și va reuși să elimine mirosurile neplăcute.

Tot sarea grunjoasă ajută și la desfundarea țevilor. Se amestecă acest ingredient cu apă, care se toarnă, astfel încât nu te vei mai confrunta cu neplăceri.

Cum mai poate fi folosită sarea grunjoasă la curățenie

Ingredientul poate fi considerat un „aliat” al gospodinelor, căci poate fi utilizat în mai multe trucuri de curățenie.

Mai exact, pentru a elimina petele de pe covor sau urmele de vin, este bine să torni puțină apă minerală, iar mai apoi, sare grunjoasă și lasă să acționeze pentru câteva minute.

Tot acest ingredient va favoriza păstrarea culorii mobilierului mai mult timp și va elimina urmele de grăsime.

De aceea, este bine să fie curățat cu puțină apă caldă în care a fost dizolvată sarea grunjoasă. La fel de indicat este să cureți urmele de apă lăsate de farfurii și pahare. Apa, în combinație cu acest ingredient va elimina petele de pe mobilier.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page