Press "Enter" to skip to content

Imaginile integrale cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cine este bărbatul care privește tot și nu intervine / VIDEO

Avem imaginile integrale cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Scandalul dintre cei doi foști parteneri a luat amploare și iată că la doar câteva zile de la marele incident, apar noi imagini cu ceea ce s-a întâmplat. Pe spynews.ro puteți vedea cum a stat de fapt situația, cine a lovit primul, dar și cine este bărbatul care a asistat la bătaia dintre cei doi și nu a intervenit deloc.

  • Imaginile integrale cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
  • Află cine este martorul principal în acest caz

Au trecut deja câteva zile de la bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, iar apele nu s-au liniștit deloc. Cei doi fac acum demersuri pentru a-și dovedi nevinovăția, dar ies la iveală imagini noi cu cele întâmplate. Spynews.ro a pus mâna pe imaginile integrale cu marea bătaie care a luat prin surprindere România și puteți afla cine este bărbatul care a privit tot timpul, dar nu a intervenit deloc.

Imaginile integrale cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

De la relația perfectă de iubire pe care o afișau în mediul public, acum Anamaria Prodan și Laureniu Reghecampf au ajuns să se ia la bătaie în plină stradă. Cei doi nu se mai înțelegeau de o bună bucată de timp, lucru deja știut de întreaga țară și într-un moment de furie, s-au dezlănțuit.

În imagini se poate vedea foarte clar cum mașina lui Reghe este parcată pe trotuar, iar cei doi protagoniști vin chiar în fața casei Anamariei, discutând. Ana și Reghe poartăă o discuție destul de aprinsă, iar la un moment dat lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Laurențu Reghecampf vrea să plece chiar în mijlocul discuției, Anamaria Prodan trage foarte un pic de el pentru a-l ține pe loc pentru că nu terminase de discutat, moment în care antrenorcul o lovește pe fosta lui soție.

Din imagini reiese foarte clar că cel care a inițiat bătaia a fost nimeni altul decât antrenorul de ftbal. Laurențiu Rechecampf o lovește zdravăn pe Anamaria pRodan, o trage de păr, o aruncă pe jos, pe asfalt. Nici Anamaria Prodan nu se lasă mai rejos. Impresara nu s-a lăsat călcată în picioare și ripostează. Îl lovește și aceasta bine pe fostul soț, iar acum, drept semn de bună purtare, Reghe are o vânătaie de toată frumusețea la ochi.

Cine este bărbatul care privește tot, dar nu intervine

În tot acest timp, un bărbat stă și privește tot ce se întâmplă fără să intervină. El este nimeninaltul decât șoferul lui Laurențiu Reghecampf. Un timp el a stat și a prib=vit din mașină, dar apoi a coborât preț de câteva minute. Anamaria și Reghe s-au dus la mașina impresarei, șoferul s-a dus agale după ei, dar nu a făcut absolut nimic în momentul în care Reghe o lovește fără oprire pe Anamaria Prodan chiar sub ochii lui. În acest caz se pare că există și un martor, șoferul lui Reghe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare și cum vor decurge lucrurile.

După Anamaria Prodan, Reghe a agresat și un bărbat. Cine este Eugen

Scandalul a degenerat, iar Reghe, orbit de furie, a luat la bătaie și un bărbat. În imagini se poate vedea cum antrenorul o duce pe Anamari Prodan la mașina ei, deschide ușs din dorința de a o băga în mașină, dar ușs este trasă înspoi de o persoană din interiorul ei. La volanul mașinii impresarei se afla un bărbat, Eugen. Eugen este un prieten de familie, care a devenit victima colaterală a furiei lui Laurențiu Reghecampf. Când a văzut că ușa mașinii este închisă înapoi de către Eugen, antrenorul s-a năpustit asupra lui și l-a lovit cu brutalitate, în timp ce Anamaria Prodan încerca să îl oprească.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page