Press "Enter" to skip to content

IMAGINILE DURERII! APROPIAȚII ȘI ADMIRATORII ȘI-AU LUAT ADIO DE LA ”REGELE FOLK-ULUI”

Ca un trăsnet a căzut vestea, în prima zi a săptămânii: Victor Socaciu a murit! „Regele Folk”-ului, așa cum i se mai spunea, s-a stins din viață, pe un pat de spital, din cauza unor grave probleme renale, după ce suferise un transplant. Avea și diabet, trecuse și prin COVID-19, în luna aprilie 2021. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, de unde apropiații și admiratorii își pot lua rămas bun.

În foaierul Sălii Palatului se află trupul neînsuflețit al marelui cântăreț de muzică folk, iar cei care au crescut cu muzica lui, și nu numai, îi pot aduce un ultim omagiu, până miercuri, atunci când va fi depus la Palatul Parlamentului. Cu durere în suflet, Ana-Maria Socaciu, fiica artistului, avea să facă anunțul, pe pagina ei de Facebook.

”Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk sunt așteptați astăzi între orele 10:00 – 21:00 în foaierul Sălii Palatului, iar mâine, între orele 12:00 – 14:00, la Palatul Parlamentului, intrarea principală C1, din colțul clădirii, aflată la intersecția dintre Bd. Națiunile Unite și Bd. Libertății.

Accesul în Palatul Parlamentului se face în baza certificatului verde”, a scris Ana-Maria.

Victor Socaciu va fi înmormântat joi, la Cornu

Victor Socaciu va fi înmormântat joi, la Cornu, județul Prahova, acolo unde și-a petrecut cei mai frumoși ani din viață. Ultima dorință a lui Victor Socaciu va fi respectată de soție și copii, chiar dacă aceștia ar fi vrut ca el să-și doarmă somnul de veci la cimitirul Bellu din București.

”Înmormântarea va fi joi, la ora 12:00, la Cornu, pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.

Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a anunțat Brândușa Simion, soția sa.

Probleme după transplant

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani din cauza problemelor de sănătate, care se aglomeraseră în ultima vreme. Regretatul cântăreț a fost internat la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila”, la începutul lunii septembrie.

La acel moment, Victor Socaciu acuza probleme renale după transplant. Artistul suferea și de diabet, dar trecuse și prin COVID-19, în primăvară.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page