Press "Enter" to skip to content

IANCA A VENIT LA NUNTA LUI RĂZVAN SIMION ÎNSOŢITĂ DE IUBIT. CUM ARATĂ FIICA PREZENTATORULUI DE LA ANTENA 1

Răzvan Simion (43 de ani) și Daliana Răducan (33 de ani) și-au unit destinele pe 8 iunie 2024, în mare secret. La ceremonie au participat doar persoanele apropiate. Bineînțeles, fiica prezentatorului TV din prima căsnicie a fost nelipsită. Mai mult decât atât, tânăra a venit la eveniment însoțită de iubitul ei. La cei 20 de ani ai săi, Ianca este o domnișoară superbă. 

Răzvan Simion a mai fost căsătorit, însă a divorțat în anul 2015, după 15 ani de relație. Prezentatorul TV are doi copii, alături de Diana, fosta soție – Ianca și Tudor. Ulterior, a avut o relație de câțiva ani cu Lidia Buble, însă au decis să o ia pe drumuri diferite în anul 2020. Iar acum și-a găsit fericirea alături de arhitecta Daliana Răducan.

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, a venit însoțită de iubit la nunta tatălui

După o relație de aproape 3 ani, Răzvan Simion și Daliana Răducan au decis să facă marele pas, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu. Cei doi au preferat să păstreze discreția, motiv pentru care ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, cu persoanele apropiate, departe de ochii curioșilor.

De la un eveniment atât de important nu putea lipsi fiica prezentatorului TV. Ianca este o domnișoară superbă, iar la nunta tatălui a atras toate privirile. Tânăra a purtat o rochie neagră, elegantă, cu detalii argintii. În plus, ea nu a venit singură la ceremonie, ci însoțită de iubitul ei.

Colegul de emisiune al lui Dani Oțil are cu ce se mândri. Mai mult decât atât, prezentatorul TV chiar a publicat o imagine în care apare alături de fiica sa. În ziua nunții, cei doi s-au fotografiat îmbrățișați și cu zâmbetul pe buze.

Daliana Răducan, mesaj special pentru Răzvan Simion în ziua nunții

La scurt timp după ceremonia religioasă, Daliana Răducan a publicat mai multe fotografii din ziua nunții. Cei doi miri au strălucit din toate punctele de vedere. În plus, imaginile au fost însoțite și de un mesaj special. Arhitecta a ținut să îi facă soțului său o declarație de dragoste.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună.

Nu m-a întrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățișat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.”, a scris Daliana Răducan pe pagina sa de Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page