Press "Enter" to skip to content

Horoscop rune pentru luna noiembrie 2023. Mihai Voropchievici, anunț-surpriză pentru Fecioare!

Horoscop rune luna noiembrie 2023: Mihai Voropchievici dezvăluie cum va fi a 11-a lună a anului numerologic și astrologic.

Horoscop rune luna noiembrie 2023: Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, vine cu cele mai tari previziuni ale momentului. Cum va fi penultima lună a anului 2023? La ce trebuie să ne așteptăm?

Horoscop rune luna noiembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici

Ce aduce luna noiembrie pentru țara noastră și pentru zodii? Fiind a 11-a lună, numerologic un doi, 11 fiind un număr maestru, e posibil să avem parte de surprize plăcute, să știm cum să rezolvăm toate problemele pe care ni le propunem. Să vedem, așadar, la ce ne trimite runa!

Pentru că este luna a 11-a, maestrul Mihai Voropchievici a numărat până la a 11-a rună. Ce spune aceasta? Numărul 11 reprezintă simbolistica a doi luptători ce stau față în față, binele și răul, în permanentă dispută.

Conflictul dintre 1 și 1 poate fi, de asemenea, văzut în oglindă. Pentru luna noiembrie, se spune că vom susține o mică bătălie, dar nu trebuie să fim îngrijorați, deoarece vom câștiga în mod sigur. Se pare că fiecare dintre noi vom avea câte o dispută cu altă persoană care poate nu e de acord cu ce spunem și ce decidem. Dacă mulți dintre voi sunteți factori de decizie, de aici pot apărea mici disensiuni, transmite Mihai Voropchievici în exclusivitate pentru FANATIK.

Horoscop rune luna noiembrie 2023. În același timp, runa ne spune că e bine să lăsăm îngrijorările deoparte, căci vom câștiga în mod cert. De multe ori în aceste bătălii, există factorul de neprevăzut și mai poate să câștige și răul. Chiar dacă de multe ori pierdem într-o dispută, câștigăm prin lecția de viață primită la momentul respectiv.

„Una e să greșești întâmplător și asta e să perseverezi în a greși. Nimeni nu e atât răuvoitor cu propria persoană ca să vadă dacă greșind poate să câștige. Vă sfătuiesc ca în luna noiembrie să vă lăsați măsurile de precauție, căci 11 este un 2 și 2 e de obicei împăciuitor, răbdător de multe ori. E cifra care caută armonia”, explică Mihai Voropchievici.

Ce arată runele pentru fiecare zodie, în primele zile de noiembrie?

Ce spun runele pentru fiecare zodie, mai ales în primele zile ale lunii noiembrie? Ei bine, dacă luăm fiecare zodie, lucrurile stau diferit. Aici se mai nuanțează previziunile astrologice. Astfel că Berbecii vor afla un adevăr ce îi va impacta considerabil, ceva ce le poate schimba complet viața.

Taurii, în schimb, trebuie să schimbe complet tactica în a gestiona situațiile de zi cu zi. Gemenii nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Ce e al lor, e pus deoparte!

Horoscop rune noiembrie 2023. Racii au în primele zile ale lui noiembrie cea mai norocoasă rună: Wunjo! Succesul le e pus în frunte. Leii mai au de dus niște bătălii, niște conflicte care au rămas în stand-by. Fecioarele așteaptă o schimbare extrem de importantă chiar acasă la ele.

Balanțele e posibil să pornească într-o călătorie de zile mari, iar Săgetătorii trebuie să discute cu apropiații pentru rezolvarea unor probleme. Să nu sărim, însă, peste Scorpioni! Ei sunt anunțați că trebuie să se mobilizeze din plin în orice sector al vieții lor.

Capricornii au un început de noiembrie extrem de dificil, dar cu anduranța de care dau dovadă vor depăși orice obstacol. Vărsătorii au o perioadă plină de comunicare. Primesc mesaje importante din toate părțile, iar Peștii au parte de belșug.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page