Press "Enter" to skip to content

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Recomandări pentru toate zodiile

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Noiembrie se arată a fi o lună cam tensionată din punct de vedere astrologic, motiv pentru care e bine să fim mai răbdători, iar două zodii vor fi mai vulnerabile.

Totul se întâmplă, spune astrologul Mariana Cojocaru, din cauza acestor două eclipse de Lună și de Soare, dar mai avem și cinci planete în mers retrograd.

„Acum este perioada cu o încărcătură foarte mare, după care, ușor-ușor, lucrurile se vor detensiona spre sfârșit de noiembrie, chiar început de decembrie, pentru că până spre final lucrurile se mai atenuează, când practic intrăm în Săgetător.

Perioada aceasta are marcaje de genul acesta, cu Scorpion, cu Venus, cu Mercur pe karma negativă în Scorpion, cu Uranus retrograd în Taur, pentru că oamenii vor să înțeleagă în profunzime.

Spuneam de marcajele karmice că nu sunt simple. Practic, eu nu văd căi de deblocare sau decât în viețile anterioare ale unui om. Aşa că atenţie la ce faceţi în perioada următoare, pentru că este foarte important pentru sănătate, am accentuat aspectele care sunt karmice, la fel de important e ca oamenii să-și păstreze liniștea, calmul, echilibru, să nu intre în panică.

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Cele mai vulnerabile zodii, Scorpionul şi Taurul

La fel de vulnerabil cum este Scorpionul, la fel de vulnerabil este și Taurul, deși are un Uranus care îl face bătăios, bagă coarnele în înaintare. Scorpionul nu vă uita de coada lui, unde există venin și nu poate să fie atacat fără să nu riposteze.

Important este acum, cu Uranus retrograd, că România este în Vărsător ca zodie, iar Uranus este cel care guvernează Vărsătorul. Uranus retrograd și cu Saturn în Vărsător pe aspect de cuadratură, altfel spus cu răbdarea trecem marea.

Deci trebuie să fim mai răbdători decât de obicei și mai atenți la nevoile noastre. Poate să sune un pic egoist, dar până nu înțelegi tu ca individ ce ai de făcut cu tine, nu ai cum să faci parte dintr-un macrofuncțional constructiv și pozitiv.

Horoscop noiembrie 2022, cu Mariana Cojocaru. Recomandări pentru toate zodiile

Deci întâi ne centrăm pe om, pe persoană, pe individ și abia pe urmă discutăm la acțiuni de masă, la mișcări de masă, la chestiuni care sigur sunt importante, pentru că unde-s doi puterea crește”, a spus astrologul Mariana Cojocaru, la Antena Stars.

În ce priveşte recomandarea pentru zodii în luna noiembrie, este indicat să facem o radiografie a relaţiilor noastre și să fim sinceri cu noi.

„Recomandarea pentru toate zodiile în perioada acesta este ca să fie toți atenți la raporturile cu cei din jur, la gradul de compatibilitate cu persoana aleasă din punct de vedere sentimental, la gradul de compatibilitate cu copiii, nepoții, la gradul de compatibilitate pe care-l ai la locul de muncă, pentru că trebuie să fie un tot funcțional”, a spus Cojocaru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page