Press "Enter" to skip to content

HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2022

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar iunie 2022 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii iunie 2022 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna iunie se deschide cu vești bune. Mercur își reia mersul direct prin zodia Taur, pe data de 3 iunie, și pe data de 13 iunie va reintra în zodia Gemeni. Acest context ne ajută să ne limpezim mintea și să vedem mai clar situațiile cu care ne-am confruntat în ultimele trei săptămâni de retrogradare. Din data de 5 iunie și Saturn va intra în retrogradare în zodia Vărsător, aspect care ne cere reorganizarea unor planuri de viitor și revizuirea unor anturaje din care facem parte.

Pe data de 14 iunie avem parte de Lună Plină în zodia Săgetător, aspect care vine cu încheieri și culegerea roadelor unor situații ajunse la apogeu. Pe data de 21 iunie va avea loc solstițiul de vară, adică intrarea Soarelui în zodia Rac, aspect care schimbă energia colectivă. De la distracție și superficialitate trecem la nevoia de stabilitate și siguranță.

Un alt aspect important al lunii iunie este intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Gemeni, pe data de 23 iunie, aspect care aduce chef de socializare și poftă de flirt. Perioada analizată se încheie cu o Lună Nouă în zodia Rac, în data de 29 iunie, moment al noilor începuturi, în special al setării unor noi intenții legate de casă și familie.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Berbec

Dragoste

În primele trei săptămâni din lună, preocuparea Berbecilor va fi să-și consolideze relația și să se apropie de partener prin gesturi romantice, dar mărețe și prin cadouri și mici atenții. Cei singuri care încep o nouă relație acum se pot bucura de o conexiune solidă și de lungă durată. După data de 21 iunie se schimbă registrul și pofta de flirt crește. Cei care sunt parte a unui cuplu pot pleca într-o minivacanță.

Carieră și Bani

Berbecii au parte de tranzitul lui Marte și Jupiter în zodia lor, context astrologic care le aduce foarte mult curaj și nevoie de afirmare. Pot obține foarte ușor tot ceea ce își pun în minte. De asemenea, sectorul financiar este foarte important și își vor pune în practică o serie de idei pentru a-și stabiliza veniturile.

Sănătate

Nativii Berbec sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la modul în care își folosesc energia, mai ales că o au din plin, chiar în exces. Se bucură de vitalitate, de poftă de viață, însă pot deveni și foarte agitați, irascibili și se pot accidenta din neatenție.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Taur

Dragoste

Taurii sunt sfătuiți să lase trecutul în spate și să evite tendința de victimizare. Este o perioadă în care un fost partener se poate întoarce în viața nativilor și de preferat ar fi să nu se lase păcăliți de false promisiuni. Cei singuri trebuie să aibă grijă să nu intre în relații cu persoane care nu sunt disponibile emoțional.

Carieră și Bani

Saturn va retrograda în sectorul carierei taurilor și le va cere o reorganizare a responsabilitatii lor profesionale dar și o reevaluare a direcției profesionale pe care se află. S-ar putea să aibă senzația că bat pasul pe loc și că nimic nu le iese prea ușor. Se pot confrunta cu senzatia că cineva le pune piedici sau pur și simplu poate fi vorba de o întârziere în atingerea obiectivelor avute.

Sănătate

Nu este o perioadă foarte bună pentru sănătate, mai ales în cazul nativilor care se confrunta cu probleme cronice. Stresul, agitația interoară, anxietatea și fricile își pot lăsa amprenta asupra stării generale. Pe de altă parte, Pot avea tendința de a se sacrifica pentru cei dragi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Gemeni

Dragoste

Gemenii au susținerea astrelor să-și reactiveze viața socială, să iasă la evenimente și să se bucure de compania prietenilor. Dacă sunt singuri, nu este exclus ca cineva din anturaj să-i atragă. Pe de altă parte, este o perioadă bună să-și înțeleagă trecutul și să iasă din postura de victimă. Un moment delicat este Luna Plină din 14 iunie, care se petrece în sectorul relațiilor lor, și care poate aduce încheierea unei relații nefuncționale.

Carieră și Bani

Oportunitățile și șansele de progres pot veni luna aceasta prin intermediul prietenilor și asociaților. Unii nativi chiar pot obține o sponsorizare importanta. Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur în zodia lor, Gemenii pot avea idei bune și pot găsi soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă.

Sănătate

Soarele tranzitează zodia lor până pe 21 iunie, prin urmare nativii se bucură de un surplus de energie și vitalitate. Dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, au șanse mai mari să le rezolve și să se recupereze mai ușor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Rac

Dragoste

Saturn, planeta care le guvernează relațiile, va intra în retrogradare chiar într-un sector relațional. Acest aspect poate aduce neînțelegeri cu partenerul legate de finanțe, de buget comun, investiții și credite. S-ar putea ca cei care se află în mijlocul unui partaj să aibă parte de obstacole și să nu le iasă lucrurile așa cum și-ar dori. Pe de altă parte, Saturn le cere o maturizare din punct de vedere intim. Cei singuri ar trebui să dea dovadă de mai multă înțelepciune și să nu se aventureze în tot soiul de relații interzise. În cuplu pot ieși la suprafață dependențe și frici sau traume emoționale nevindecate.

Carieră și Bani

Racii se bucură de o lună foarte bună în sectorul profesional. Cu Marte și Jupiter alături, au curaj să se afirme, să-și atingă obiectivele și vor dori să devină cât mai vizibili. Pot face progrese remarcabile în carieră, aspect care poate însemna noi responsabilități, o nouă funcție sau chiar o nouă direcție profesională.

Sănătate

Chiar dacă în primele trei săptămâni ale lunii s-ar putea ca nativii să nu se simtă în apele lor și să fie mai obosiți, mai neliniștiți și agitați pe interior, după 21 iunie, când Soarele va intra în zodia lor, situația se va schimba radical și își vor recăpăta energia și pofta de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Leu

Dragoste

Saturn va intra în retrogradare în sectorul relațiilor, aspect care poate aduce neînțelegeri, nemulțumiri și fel și fel de blocaje în viața de cuplu. leii se pot simți neiubiți pot avea senzația că partenerul s-a îndepărtat sau că manifestă o atitudine ostilă pe care ei nu o înțeleg. Nu este exclus că am cuplurile unde lucrurile nu merg de mai multă vreme să apară o ruptură.

Carieră și Bani

În primele trei săptămâni din lună, Leii au parte de Venus, micul benefic al astrologiei, în tranzit prin sectorul carierei. Acest aspect îi poate ajută să se afirme, să se facă cunoscuți și chiar să obțină niște beneficii de pe urma muncii lor, în special fiind vorba de beneficii de imagine. Pe de altă parte, este o perioadă foarte bună să învețe lucruri noi, să studieze și să se înscrie la un curs.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate luna aceasta, cel puțin până pe 21 iunie. Ulterior s-ar putea să apară o senzație de oboseală mai accentuată și să se activeze niște frici și anxietăți, mai ales în cazul nativilor care se confruntă cu probleme de sănătate cronică. Pe de altă parte, este o perioadă bună pentru călătorii, așa că nu ar strica o vacanță mai lungă, dincolo de granițele țării.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Fecioară

Dragoste

Este o perioadă benefică pentru reconectare cu partenerul în intimitate și pentru a duce pasiunea pe culmi inalte. Nativii care se află în relații de lungă durată, în care a intervenit monotonia, ar trebui să profite din plin de această perioadă pentru a-și redescoperi partenerul și a se reîndrăgosti. Cei singuri sunt sfătuiți să fie mai atenți la aventurile sentimentale și la relațiile tabu în care au tendința să intre.

Carieră și Bani

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, va reveni în mers direct în sectorul carierei și le va ajuta să ia niște decizii profesionale importante. S-ar putea ca în urma reevaluărilor făcute sau a nemulțumirilor apărute în ultimele săptămâni, nativii să ia decizia unei reconversii profesionale. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, sunt sfătuiți de astre să nu se implice în investiții riscante și să se lupte mai mult pentru drepturile lor financiare sau pentru a obține niște bunuri materiale. Șansele sunt de partea lor.

Sănătate

Deși nu se întrevăd probleme de sănătate, există o tendință nativilor de a-și accentua unele frici și de a cădea pradă unor dependențe mai vechi. Nevoia de adrenalina este la cote maxime și din cauza aceasta pot risca peste măsură.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Balanță

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, luna iunie se anunță foarte intensă. Nativii care sunt singuri au toate șansele să se îndrăgostească și să înceapă o relație de lungă durată, posibil chiar cu o persoană atipică, care nu face parte din tiparul lor obișnuit. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă destul de conflictuală, dar orice ceartă poate aduce un salt înainte în consolidarea legăturii. este posibil ca acele relații în care lucrurile nu funcționează de foarte mult timp să se încheie.

Carieră și Bani

Din punct de vedere profesional, este o lună foarte bună pentru a semna contracte și a intra în noi colaborări. Luna Plină din 14 iunie poate aduce ocazia unei negocieri avantajoase. În plus, și Venus, guvernatoarea lor, îi susține în investiții și obținerea unor bunuri materiale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate luna aceasta, însă retrogradarea lui Saturn le poate aduce nativilor o stare afectivă mai puțin plăcută. S-ar putea să activeze niște frici și să dea frâu liber unor vicii care să le strice buna dispoziție chiar atunci când se așteaptă mai puțin.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Scorpion

Dragoste

Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor Scorpionilor, va tranzita chiar acest sector până pe 23 iunie, prin urmare șansele de consolidare a relației cu partenerul de viață sunt mari. Și Mercur va reveni în mers direct aici și va ajuta la îmbunătățirea comunicării în cuplu. Cei singuri pot fi mai dornici să intre în noi relații și Venus îi susține în aceste demersuri.

Carieră și Bani

Cu Marte și Jupiter în sectorul muncii, cei născuți în zodia Scorpion pot avea tendința de a prelua prea multe responsabilități și de a lucra peste program. Este o perioadă care vine cu multă muncă, însă poate aduce și oportunități de creștere profesională. Luna Plină din 14 iunie se petrece în sectorul lor financiar și poate aduce culegerea roadelor muncii depuse până acum.

Sănătate

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă la nivelul de stres care poate atinge cote alarmante și din cauza căruia pot agrava anumite probleme de sănătate deja existente. Pe de altă parte, sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care își desfășoară activitățile pentru că există risc de accidentare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Săgetător

Dragoste

Cu Marte și Jupiter în sectorul iubirii, cei născuți în zodia Săgetător au o poftă de viață ieșită din comun. Nativii își doresc iubire, își doresc să fie apreciați și vor flirta mai mult, chiar dacă sunt singuri sau sunt într-o relație. De altfel, cei care sunt singuri au șanse să înceapă o poveste de iubire romantică, iar cei care sunt într-o relație au șanse să se reîndrăgostească de partener. Atenție la tendința de infidelitate! Activitățile în doi au scopul de a consolida relațiile aflate la început. Sunt și nativi care pot deveni părinți în această perioadă sau își pot îmbunătăți comunicarea cu copiii.

Carieră și Bani

Luna iunie vine cu foarte multă creativitate și poate aduce succes nativilor care sunt implicați în proiecte artistice. Totodată, Venus se află în sectorul muncii lor până pe 23 iunie și le aduce ocazia multor nativi să-și schimbe locul de muncă cu unul care le place mai mult. Este o perioadă în care muncesc de plăcere și pot obține beneficii în urma muncii depuse.

Sănătate

În primele trei săptămâni din luna iunie, șansele de a rezolva o problemă de sănătate sunt foarte mari. De asemenea, este o perioadă în care se pot recupera mai ușor în urma unei afecțiuni. Sunt sfătuiți că în preajma Lunii Pline din 14 iunie, care se petrece în zodia lor, să se odihnească mai mult.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Capricorn

Dragoste

Este o perioadă destul de conflictuală în familie dat fiind că acest sector este tranzitat atât de Marte, cât și de Jupiter. Dincolo de neînțelegerile cu cei dragi, pot să apară și fel și fel de stricăciuni în casă care se cer rezolvate. Pe de altă parte, în plan sentimental, Venus tranzitează sectorul iubirii și celor singuri le aduce ocazia de a cunoaște pe cineva și a începe o poveste romantică. În cuplu este un tranzit bun pentru redescoperirea partenerului și pentru activități distractive în doi. Totodată, reconectarea la copii este importantă acum și susținută de astre.

Carieră și Bani

Mercur va reveni în sectorul muncii, de această dată în mers direct, și va susține nativii care vor să ia decizii profesionale. Cel mai probabil, după o perioadă de reevaluări, ajung la concluzia că trebuie să-și schimbe programul de muncă, modul în care își desfășoară sarcinile și toate astea pentru a avea mai mult timp pentru ei înșiși și pentru activitățile care le fac plăcere.

Sănătate

Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate și le-au ignorat până acum, după jumătatea lunii se pot preocupa de rezolvarea acestora. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru schimbarea stilului de viață cu unul mai sănătos.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Vărsător

Dragoste

Soarele, guvernatorul relațiilor Vărsătorilor, se va afla în tranzit prin sectorul iubirii în primele trei săptămâni din lună. Acest aspect susține nativii să se apropie de partener și să se dedice unor activități împreună. Este o perioadă în care se pot distra mai mult, pot călători și chiar și o banală plimbare la ceas de seară poate contribui la consolidarea relației. Este nevoie ca nativii să acorde mai multă atenție partenerului pentru că au tendinta de a deveni sobri și reci.

Carieră și Bani

Cu Marte și Jupiter în sectorul comunicării, este o perioadă foarte bună pentru negocieri și pentru rezolvarea unor situatii ce țin de acte. Nativii au curaj să se exprime, să spună lucrurilor pe nume și vor obține mai ușor avize și aprobări de care au nevoie. De asemenea, este o perioadă bună pentru a dau un examen, de exemplu pentru a obține permisul de conducere.

Sănătate

Saturn, guvernatorul lor, se află chiar în zodia lor și luna aceasta va intra în retrogradare, aspect care le cere nativilor mai multa responsabilitate față de stilul de viață adoptat. Este o perioadă bună să-și reorganizeze programul de lucru astfel încât să aibă timp și de mici excursii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii iunie 2022, zodia Pești

Dragoste

Faptul că Mercur, guvernatorul relațiilor lor, iese din retrogradare, îi ajută pe nativi să-și îmbunătățească comunicarea în cuplu. S-ar putea ca problemele legate de familie și casă să devină mai accentuate în prima parte a lunii, însă după 21 iunie, Soarele va tranzita sectorul iubirii și va stimula nativii la flirt și distracții alături de persoana iubită.

Carieră și Bani

Luna Plină din 14 iunie se petrece în sectorul carierei Peștilor și poate aduce încheierea unei etape și culegerea roadelor. Nu este exclus sa fie dezamăgiți de rezultatele obținute în urma unui proiect sau în urma unei munci depuse.

Sănătate

Saturn va începe să retrogradeze în sectorul sănătății aspect care poate aduce în atenția nativilor niște probleme de sănătate mai vechi sau chiar de natură cronică. Este o perioadă bună să se responsabilizeze și să abordeze cu maturitate astfel de contexte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page