Press "Enter" to skip to content

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024. Fecioare, Lei și Scorpioni, mare atenție!

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024: Fecioarele, Leii și Scorpionii trebuie să fie foarte atenți. Ce fac celelalte zodii?

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024: cum trec zodiile în noul an? Ce se anunță la cumpăna dintre 2023 și 2024 pentru Berbeci, Lei sau Fecioare? Află din rândurile de mai jos!

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024: Cum petrec zodiile

Luna e în Fecioară, iar atmosfera e mai tihnită față de alți ani. Luna în Fecioară ne invită să nu facem excese de niciun fel: nici fizice, nici emoționale, nici culinare. E important să petrecem Revelionul în locuri pe care le putem controla, cu oameni pe care îi știm bine.

Mulți vor bifa repede sărbătoarea și se vor întoarce acasă, în căminul lor. La miezul nopții, Luna face conjuncție cu Luna Neagră. E bine să fim atenți la tot ce ne pune sănătatea în pericol. N-ar trebui să mâncăm din politețe ceva ce nu ne place. Prea multă agitație fizică și mâncatul nepotrivit, de asemenea sunt în vizor. Atenție și la trecerea de la cald la frig! Nu înseamnă să fim crispați, dar ar fi bine să punem preț pe echilibru și cumpătare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024. Pentru Berbeci, se poate spune că au mai curând grijă de cei din jurul lor. Au puterea de a veghea, de a fi mai atenți, mai lucizi. Se poate conta pe ei, deși sunt foarte înflăcărați. Vor fi mai atenți, mai vigilenți la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Taurii au Revelionul mai degrabă senzorial. Se pot bucura de multe atracții, dar cu măsură. Încep anul cu o formă energtică bună. Am putea zice că vor continua distracția. Sunt încă sub imperiul euforiei și pe 1 ianuarie 2024.

Gemenii, cu Luna în Fecioară, au nevoie de siguranță. Bine ar fi să se afle lângă oamenii lângă care se pot relaxa. Se plâng, se jelesc, au mereu ceva de comentat, dar mai mult ca un răsfăț. Aspectele nu sunt rele pentru ei, dar e foarte important unde și cu cine petrec.

Racii vor să se simtă confortabil

Racii pot avea parte de prieteni, cunoștințe. Sunt într-un mediu cunoscut, nu departe de casă, prin vecinătate. Pot cunoaște lume nouă, dar în mediul lor cunoscut. Prima zi din an subliniază atmosfera de vorbă, de comunicare, de întâlniri cu oamenii.

Leii au și ei un Revelion pragmatic. Luna e instalată în zona puterii, chiar a câștigurilor. Au grijă de lucrurile lor, să nu își strice ceva. Sunt atenți la cât au cheltuit și nu vor să risipească banii. Sunt atenți la aspectele materiale, sunt atenți să se bucure de lucruri.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024. Fecioarele au Luna în semnul lor și ar trebui să facă doar lucrurile care simt că le sunt prielnice. Multe ar vrea să petreacă în singurătate, cu ele însele, în pacea lor. Dacă sunt cu alții, vor să fie un mediu controlat. Fecioarele sunt atente la ce le priește și nu le priește.

Balanțele au un Revelion poate departe de casă sau departe de sufletul lor. Pot avea sentimentul de înstrăinare, chiar dacă s-au pregătit pentru această sărbătoare. Își pot schimba starea de spirit și pot regreta alegerea făcută în a petrece de Revelion.

Scorpionii petrec cu prietenii. Se bucură de tot ce li se întâmplă. E bine să țină piept unor invitații care nu le fac bine. Nu toate ideile bahice sunt grozave și trebuie puse în practică! Nu trebuie să se lase atrași de lucruri care nu li se potrivesc. Își fac planuri, promisiuni și speranțe.

Peștii, atenți la ce zic alții despre ei

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024. Săgetătorii sunt foarte oficiali. Acolo unde petrec vor să facă lucrurile destul de formal. Și singuri dacă sunt, pun pe masă cele mai prețioase tacâmuri, se îmbracă cu cele mai frumoase haine. Sunt nițel protocolari, formali.

Capricornii au parte de agitație chiar și dacă pleacă la drum. E posibil ca petrecerea să fie reușită, dar a doua zi, pe 1 ianuarie, trebuie să fie atenți la drum mai ales că vor fi copleșiți de oboseală. E bine să țină, de Revelion, și măsura altora, dar să nu intre în discuții.

Vărsătorii se îngrijesc, își știu măsura. Mulți e posibil să se retragă repede de la Revelion, pentru că pun foarte mult preț pe comoditatea și tihna lor. Harta nu arată prea mare chef de petrecere. Mai mult chef apare abia după Revelion.

Horoscop Camelia Pătrășcanu Revelion 2024. Peștii, cu Luna în Fecioară, sunt atenți la cum îi privesc și primesc cei din jur. Și pentru ei contextul și compania sunt importante. Sunt riguroși și exigenți. Vor să fie mai degrabă corecți decât dezinhibați. Sunt atenți la ce fac ceilalți.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page