Press "Enter" to skip to content

Horoscop Alina Bădic. Ce se întâmplă în săptămâna 10 – 16 decembrie 2023

Horoscop transmis de astrologul Alina Bădic. Ce evenimente noi apar în viețile nativilor, în perioada 10-16 decembrie 2023.

Alina Bădic, noi detalii despre destinul zodiilor. Predicții astrale valabile pentru perioada 10-16 decembrie 2023.  Se produc noi conjuncții în Univers care ne pregătesc pentru portalul trecerii dintre ani. Intențiile vor avea o energie puternică și se vor transforma în acțiuni. Sunt așteptate și tensiuni între nativi.

Predicțiile astrologului Alina Bădic pentru intervalul 10 – 16 decembrie 2023

Berbec

O Lună nouă puternică pentru Berbeci în intervalul 10-16 decembrie 2023. Se vor îndepărta din calea adevărului și vor prefera să fie confuzi. Luna nouă vorbește despre cum nu vă respectați principiile. Renunțați la atitudinea indiferentă.

Taur

Momente speciale pentru Tauri. Vor fi tulburați de ceva sau cineva care îl va ava pe Neptun în toată frumusețea lui. Orice energie se va transforma într-o situație prețioasă. Ziua de 13 decembrie nu trebuie ignorată, fiindcă în ea se află casa Scorpionului.

Gemeni

Gemenii vor fi puși în fața unei oglinzi, dar vor refuza să vadă adevărată înfățișare a altor persoane. Asta în contextul în care vor veni provocări ale rivalilor. Va fi ceva ce nu vor putea deloc intui. Mare atenție, așadar, Gemenilor la persoanele cu care interacționați.

Rac

Racii vor avea șansa unei noi vieți profesionale. Este momentul unei schimbări după o bună perioadă în zona de confort. Lucrurile vor merge în direcția pozitivă și pe plan financiar, iar Racii trebuie să fie mai buni de la o zi la alta, potrivit astrelor.

Leu

Va fi un soi de introspecție greu de înțeles de către Lei. Va părea că vă forțează cineva să faceți lucruri pe care nu vi le doriți. Leii vor trece printr-o schimbare bruscă, dar extrem de benefică. Se vor maturiza și vor prețui mai mult fiecare moment al vieții.

Fecioară

Veți experimenta ceva nou în plan sentimental. Partenerul de viață va avea nevoie de ajutorul vostru deoarece va trece printr-o trăire specială și va avea de reglat lucruri cu Universul. Nu va fi ușor din punct de vedere emoțional. Curaj!

Balanță

În cazul Balanței, aceasta va simți prezența lui Venus în Scorpion pe casa Taurului. Ce înseamnă acest lucru? Ca este o perioadă cu abundență pe plan financiar. Iată că Balanțele se vor bucura din plin de bani. Mare atenție la cum îi veți cheltui!

Scorpion

O agresiune se va produce între Neptun și Luna Nouă care va afecta veniturile și creativitatea Scorpionului. El trebuie să-și dea seama unde a greșit, unde și-a consumat energia de ceva timp, încât lucrurile nu funcționează conform așteptărilor.

Săgetător

Simțiți că vă așteaptă ceva nou, nu? Într-adevăr se va întâmpla un lucru misterios, care vă va scoate din zona de confort. Veți avea un moment de revelație și vă veți conecta mai bine cu voi înșivă, partenerul de cuplu și cu natura.

Capricorn

Divinitatea își va face apariția în calea voastră. Provocări, de asemenea, cu membrii familiei, la nivel conversațional. Evitați contradicțiile și reproșurile. Riscați să vă alegeți cu răspunsuri neplăcute și veți suferi. Stați cât mai rezervați de energia negativă.

Vărsător

O dimensiune puternică pentru Vărsători, precum un scurtcircuit, legată de prieteniile lor. Li se va părea că sunt asaltați și că nu sunt deloc înțeleși. Oare unde este problema? Un inspector vă va arăta foarte clar drumul pe care trebuie să-l urmați.

Pești

Încercați să vedeți zona care vi se adresează în mod direct, cine vă pune piedici în realizarea visurilor, cine nu vă lasă să vă concentrați pe anumite lucruri importante pentru viitor. Efectul va fi unul nemaipomenit de bun, se va produce o schimbare utilă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page