Press "Enter" to skip to content

Horoscop 5 decembrie 2021. Gemenii se îndrăgostesc, Taurii au nevoie de al doilea job

Horoscop 5 decembrie Berbec

BERBECII s-ar putea să plece într-o călătorie în care se pot regăsi. Chiar dacă iniţial nu vreţi să mergeţi, ar trebui să vă găsiţi motivaţia.

Horoscop 5 decembrie Taur

TAURII îşi doresc un venit suplimentar, iar dacă îşi ascultă intuiţia vor găsi varianta perfectă.

Horoscop 5 decembrie Gemeni

Nativii GEMENI pot începe o relaţie de iubire. Dar trebuie să renunţe la imaginea pe care şi-au creat-o dacă implică minciuni. Fiţi voi înşivă, prietenii vă susţin.

Horoscop 5 decembrie Rac

Dacă RACII trebuie să aibă grijă de cineva, este foarte posibil să fie nevoiţi să renunţe la o activitate plănuită, la o deplasare.

Horoscop 5 decembrie Leu

LEII au idei creative, iar de oportunităţi nici nu mai trebuie să vorbim. Esenţial este să fiţi hotărâţi şi să alegeţi azi, pentru că le veţi pierde dacă mai amânaţi mult.

Horoscop 5 decembrie Fecioară

Pentru FECIOARE cuvântul cheie de azi este familie. Iar astrele vă sfătuiesc să petreceţi cât mai mult timp cu aceasta şi încercaţi activităţi noi.

Horoscop 5 decembrie Balanţă

O ieşire cu prietenii şi partenerul este recomandată pentru BALANŢE. Chiar dacă bunadispoziţie vă lipseşte, o veţi redobândi pe parcurs.

Horoscop 5 decembrie Scorpion

Este momentul perfect ca SCORPIONII să investească în sănătate. Ne referim inclusiv la a începe să facă sport, a merge la spa sau să abordeze un nou stil de viaţă.

Horoscop 5 decembrie Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR se focusează pe dezvoltare personală şi pot începe prin a-şi descoperi abilităţile ascunse. Un curs vă ajută să câştigaţi atât financiar, cât şi emoţional sau spiritual.

Horoscop 5 decembrie Capricorn

CAPRICORNII nu au chef de socializare sau ieşiri cu prietenii, însă, dacă vor să se retragă şi să stea de unii singuri s-ar putea să rateze oportunităţi mari.

Horoscop 5 decembrie Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR trebuie să aibă grijă la relaţie de iubire. Nu exageraţi cu unele reacţii şi nu fiţi geloşi. În rest, dacă aveţi idei creative, prietenii vă susţin.

Horoscop 5 decembrie Peşti

Iar PEŞTII vor purta discuţii în familie, posibil să fie afectaţi ulterior. Dacă primiţi reproşuri, abordaţi situaţia cu calm.

Atât pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page