Press "Enter" to skip to content

Hilary Duff a consumat placenta celui de-al doilea copil. „A fost cel mai delicios smoothie!”

Actrița și actualul partener de viață, muzicianul Matthew Koma (33 de ani), mai au împreună o fiică, Banks, în vârstă de 2 ani. Hilary mai are un fiu, Luca, în vârstă de 8 ani, din primul mariaj cu fostul jucător de hochei Mike Comrie (40 de ani).

Hilary și Matthew sunt împreună din anul 2017 și s-au căsătorit în 2019, la un an după nașterea primului lor copil.

După nașterea micuței Banks, Hilary Duff a luat o decizie controversată care a șocat întreaga lume. Superstarul de la Hollywood a consumat placenta copilașului, făcând din ea un “smoothie” (a congelat placenta, iar apoi a pasat-o într-un blender).

 

Vedeta spunea la momentul respectiv că placenta nou-născutului este foarte hrănitoare și o va ajuta să se refacă mai rapid după naștere.

“A fost cel mai delicios smoothie pe care l-am băut vreodată. NU am mai băut ceva atât de bun de când aveam 10 ani. Este un suc bogat caloric și foarte delicios”, spunea, Duff, în urmă cu câțiva ani, potrivit presei internaționale.

Mâncatul placentei, denumit științific “placentofagie” este o practică la modă în rândul celebrităților de la Hollywood. Chrissy Teigen, Kim Kardashian West, Katherine Heigl, Alicia Silverstone sau January Jones se numără printre celebritățile care au recurs la acest gest după naștere.

Deși nu există studii medicale care să confirme beneficiile consumului placentei, susținătorii placentofagiei spun că are rolul de a oferi energie proaspetei mămici, de a-i stimula lactația și de a-i scădea predispoziția la depresie sau insomnie.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page