Press "Enter" to skip to content

Groaznica descoperire într-o comună din Dolj: o casă bătrânească, adăpost pentru zeci de șerpi

O imagine de groază a fost descoperită recent într-o comună din Dolj, unde o casă bătrânească a devenit adăpost pentru zeci de șerpi.


Proprietara, o femeie în vârstă, nu a sesizat nicio autoritate sau vecin despre această problemă până de curând, când a realizat că lucrurile au luat o întorsătură alarmantă. După ce a cerut ajutor, tinerii care au răspuns la apel au fost uluiți de ceea ce au găsit în fața casei – nu mai puțin de 14 reptile. Însă, când au început să investigheze mai atent, au descoperit că acest adăpost al șerpilor se întindea și sub pardoseala locuinței.

 Descoperirea macabră într-o casă bătrânească

Reptilele, având o lungime de peste un metru fiecare, au fost scoase în cele din urmă de pe prispa casei, care era locuită din când în când de proprietara în vârstă. Aceasta a fost prima persoană care a observat prezența șerpilor în jurul locuinței sale, dar ceea ce au găsit tinerii, încastrate în zidărie și pământ, a fost cu adevărat uluitor. Cu ajutorul unor bâte metalice și unei săpe, aceștia au reușit să golească cuibul de pe prispa casei, însă localnicii sunt convinși că numărul șerpilor este mult mai mare decât pare. Cea mai înspăimântătoare descoperire a fost faptul că cuibul șerpilor se întindea și sub pardoseala casei, aceasta fiind amplasată în apropierea unui râu.

  O problemă care necesită intervenție urgentă

Prezența unui număr mare de șerpi în apropierea unei locuințe reprezintă o problemă serioasă și periculoasă atât pentru proprietari, cât și pentru comunitate. În acest caz, femeia în vârstă a fost norocoasă să nu fie mușcată sau atacată de reptile, însă riscul este în continuare prezent. De asemenea, există și riscul ca acești șerpi să se răspândească în alte zone, îngreunând și mai mult situația.

Pentru a rezolva această problemă, este necesară intervenția specialiștilor din domeniul gestionării animalelor sălbatice. Aceștia trebuie să fie echipați corespunzător pentru a captura și muta șerpii într-o zonă sigură și mai departe de locuințe. Totodată, este important ca autoritățile să analizeze factorii care au dus la înmulțirea șerpilor în această zonă și să ia măsurile necesare pentru a evita incidente similare în viitor.

În concluzie, descoperirea acestei colonii de șerpi într-o casă bătrânească din Dolj este o situație alarmantă ce necesită o intervenție urgentă pentru a asigura siguranța locuitorilor din zonă. Este necesară colaborarea dintre autorități, specialiști și comunitate pentru a rezolva această problemă și a preveni alte incidente similare. Numai prin implicare și acțiune promptă putem asigura un mediu sigur și sănătos pentru toți cetățenii.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page