Press "Enter" to skip to content

Gluma serii: cum să eviți din scurt o invitație la botez și să strici evenimentul: “Hai că vin, dar…”

Glumele au rolul să ne fure câte un zâmbet, iar una este perfectă seara, după o zi de muncă. Iată mai jos o situație stânjenitoare, prin care un invitat la un botez a refuzat invitația, dar a reușit chiar să strice evenimentul și… poate să destrame o familie.

“Copilul nu e al tău!”

Botezurile sunt destul de costisitoare, mai ales dacă au loc într-un local select. Dacă vreodată ești invitat și nu ai chef să participi la eveniment, urmează exemplul bărbatului de mai jos.

Nu este tocmai cea mai bună idee dacă nu vrei să-ți pierzi prietenii sau să distrugi o familie, dar este o discuție ce sigur îți va fura un zâmbet.

Când a primit un mesaj ce includea o invitație la botez, Mihai a decis să scape, dar nu a ales o cale deloc ușoară. În loc să refuze politicos, a ales să-l mintă pe Laurențiu că micuțul ce trebuia să fie botezat nu este al lui. Bine, nu se știe dacă a glumit!

Mihai i-a spus chiar și adevăratul tată, ceea ce l-a determinat pe Laurențiu să se răzgândească. Tăticul a amânat botezul, iar invitatul a rămas cu banii în buzunar, dar a distrus o familie și a pierdut un prieten.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page