Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali șochează din nou! Ce ar face patronul FCSB, dacă s-ar întâlni cu Vladimir Putin

Finanțatorul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, a spus, de curând, că că se teme de un eventual conflict cu arme nucleare, pe fondul invaziei ruse în Ucraina și tocmai de aceea și-a luat măsuri de precauție.

Gigi Becali susține că că are un buncăr pregătit la palatul său din București, în eventualitatea unui atac al Rusiei asupra României și va fi nevoit să își ascundă familia din calea unei bombe nucleare.

Gigi Becali a spune că s-ar teme să vorbească cu Vladimir Putin

Omul de afaceri a recunoscut că îi este frică de puterea pe care o are liderul rus Vladimir Putin, dar nu se dă în lături pentru că se simte protejat de Divinitate.

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul.

Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO? 

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el.

Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali a ajutat foarte mulți refugiați ucraineni

Sute de refugiați din Ucraina au fost și sunt ajutați de Gigi Becali, care îi liniștește pe români în contextul în care bombardamentele continuă.

„E plin peste tot! La baza din Berceni, sunt vreo 200. Sunt condiții foarte bune. La Miltari, studenți din Pakistan, India. Eu ajut mii de puști din Africa, din Uganda, Congo, Burundi. Dacă e negru, să-i zic că e alb? Asta e o tâmpenie că eu sunt rasist.

Frați între frați se omoară, nu se mai ține cont acum. Nu mă tem pentru România! Nu va fi bombă nucleară. Ca să atace rușii România, n-au cum niciodată. Nu mă tem de niciun fel, eu iau în calcul ce a zis Hristos. Vă spun eu să nu vă temeți! Nu vine sfârșitul din războaie. Să vă temeți când vin cutremure”, spunea Gigi Becali, la Pro X, în urmă cu o lună. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page