Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion! Ce i-a interzis liderului AUR să facă la nuntă: „Sunt primitive şi enervante!”

George Simion a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nunta care va avea loc pe 27 august şi la care vor participa 10.000 de invitaţi. Într-o intervenţie telefonică la România TV, Gigi Becali, care l-a ajutat pe liderul AUR cu 2.000 kg de brânză, îi recomandă acestuia să nu pună manele la nuntă.

La ultima intervenţie televizată în calitate de holtei, George Simion a dat noi detalii despre nunta inedită pe care o va organiza pe pajiştea din comuna vâlceană Măciuca. Am aflat, astfel, că cel care va oficia ceremonia religioasă va fi chiar ÎPS Teodosie, că miile de simpatizanţi AUR care vor participa la eveniment se vor delecta, printre altele, cu mămăliguţă cu brânză, cu berbecuţi şi viţei la poţap, dar nu vor lipsi nici tradiţionalele sarmale.

Atenţie, am cumpărat mare parte din legume. Am fost în Băleni, Dâmboviţa. Carnea de berbecuţ ne-o dau ciobanii, dar legumele le-am cumpărat„, a spus George Simion la România TV.

Cât despre programul artistic, nuntaşii se vor delecta cu muzică patriotică, de petrecere, armânească, iar printre artiştii invitaţi se numără Ionuţ Galani, Phoenix, Plăieşii din Basarabia, Surorile Osoianu, taraful lui Ionel Pană şi taraful de la Vărbilău. Taraful lui Ionel Tudorache va asigura atmosfera a doua zi.

Gigi Becali îi recomandă lui George Simion să nu pună manele la nuntă

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Punctul culminant de la România TV, Gigi Becali i-a recomandat liderului AUR să nu pună manele la nuntă. Din punctul său de vedere, acest gen de muzică este o muzică „primitivă şi ordinară„.

Fără manele. Să nu cumva să fim acuzaţi că suntem rasişti, că una e muzica specifică romă, alta e maneaua. Ţiganii au muzica lor specifică frumoasă. Manelele sunt enervante, şi versurile, şi cuvintele, şi frazele… sunt primitive şi enervante.

Mă enervează cuvintele din manele: Să moară duşmanii mei, să facă nu ştiu ce. Alea ce le cântă Copilul Minune, ăla cântă frumos, dar nu manelele, are muzică ţigănească pe care o cântă foarte frumos. Maneaua e o muzică ordinară, nu pot să-i zic ţigănească„, a spus Becali în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page