Press "Enter" to skip to content

Gestul emoționant făcut de o coafeză pentru clienta ei, o asistentă medicală extenuată, care a adormit pe scaunul din salonul de coafură: „A fost un șoc total”

Iată gestul emoționant făcut de o coafeză pentru clienta ei, o asistentă medicală extenuată, care a adormit pe scaunul din salonul de coafură după o tură de noapte extenuantă. Ce s-a întâmplat atunci și ce a făcut hairstylista pentru clienta ei, pe care o apreciază din tot sufletul.

Gestul emoționant făcut de o coafeză pentru clienta ei, o asistentă medicală extenuată, care a adormit pe scaunul din salonul de coafură: „A fost un șoc total”

O coafeză a făcut un gest emoționant după ce una dintre clientele ei, o femeie care lucrează ca asistentă medicală de 20 de ani și care a adormit pe scaunul din salon după ce a lucrat 13 ore în tura de noapte.

Hairstylista Ashley Bolling a povestit cum s-a întâmplat totul și cât de impresionată a fost de asistenta medicală, pe numele ei Jodi Back, în vârstă de 43 de ani. În acea zi, cadrul medical a mers să se tundă, îmbrăcată în uniforma de asistentă pe ea, însă în timpul cât a așteptat să-i vină rândul, femeia a adormit, fiind prea extenuată după tura de noapte.

Ashley, coafeza care trebuia să îi aranjeze părul clientei ei, a înțeles imediat situația. A fost atât de emoționată încât i-a făcut o fotografie asistentei medicale epuizate și apoi a decupat poza, pentru a arăta doar picioarele ei, odihnindu-se pe scaun. Iar lucrurile nu s-au oprit aici.

CONTINUARE

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page