Press "Enter" to skip to content

George Simion va deveni tată. Soția lui, Ilinca, este însărcinată cu primul lor copil, la 1 an de la nuntă

George Simion va deveni tată. George Simion, liderul AUR s-a căsătorit anul trecut cu Ilinca, femeia care i-a devenit soție. Potrivit informațiilor, se pare că politicianul și soția sa vor deveni părinți pentru prima oară. Ilinca este însărcinată și urmează să aducă pe lume primul copil.

George Simion va deveni tată. George Simion s-a căsătorit cu Ilinca pe 27 august 2022. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru fastuos, invitându-i pe toți locuitorii țării la marele eveniment. Nunta a avut loc într-o comună din Vâlcea. De când au devenit soț și soție, George și Ilinca sunt foarte fericiti, iar în curând vor deveni părinți.

George Simion se pregătește să devină tată pentru prima oară. Ilinca, soția sa, este însărcinată, iar marele anunț a fost făcut de Victor Ciutacu, la un post TV. Momentan, liderul AUR nu a făcut declarații pe acest subiect.

George și Ilinca Simion s-au căsătorit anul trecut, într-un cadru de poveste. Cei doi au organizat petrecerea într-o comună din Vâlcea, iar lideul AUR a invitat toti românii. Ei bine, la mai bine de un an de la nunta celor doi, se pare că a venit vestea mult așteptată. Ilinca, soția politicianului, este însărcinată. Anunțul a fost făcut de Victor Ciutacu, la un post TV. Jurnalistul a mărturisit că a discutat cu George Simion și el a fost cel care i-a spus că va deveni tată în primăvara anului viitor. George Simion declara în urmă cu ceva timp că el și soția sa își doresc multi copii.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune’, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

George Simion, nuntă fastuoasă cu Ilinca,soția sa

George Simion și Ilinca și-au unit destinele anul trecut, pe 27 august, într-un cadru fastuos. După marele eveniment, George Simion a mărturisit că întreaga nuntă a costat 12.000 de euro, subliind că o parte din bani au fost donati sau din cadoul de la nași. Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe’, a declarat George Simion la Realitatea Plus.

Luna trecută, George și Ilinca Simion au aniversat un an de la căsătorie, iar politicianul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.„Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă. Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice’, a spus George Simion, pe Instagram.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page