Press "Enter" to skip to content

George se afla la volanul dubei strivite între două tiruri, pe A1. Tânărul de 34 de ani urma să facă nuntă anul viitor. Familia și apropiații sunt distruși de durere: „Nu pot să mă uit nici măcar la poze”

Tragedie fără margini, după ce un microbuz cu muncitori din Argeș a fost strivit între TIR-uri. Din păcate, pasagerii nu au avut nicio șansă.

Ieri, 19 septembrie, un accident extrem de grav a avut loc pe Autostrada A1, aproape de intrarea în București. Un microbuz, la bordul căruia se aflau 5 pasageri, a fost strivit într 2 TIR-uri și, din păcate, toți pasagerii au murit pe loc. 

De precizat este că, cei ce s-au stins din viață lucrau la o firmă din Bascov, județul Argeș, iar în momentul accidentului se aflau în timpul programului de lucru, asta pentru că se îndreptau către zona Băneasa, acolo unde urmau să construiască un simulator la o școală de zbor. 

De asemenea, s-a aflat identitatea bărbatului care se afla la volanul autoturismului. Acesta era George Bădoi, în vârstă de 34 de ani, din comuna Babana.

Apropiații lui George sunt în stare de șoc

Cei ce l-au cunoscut pe George sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că o astfel de tragedie s-a întâmplat.

Unul dintre prietenii lui George a făcut o serie de declarații despre regretatul său amic, însă abia și-a găsit cuvintele să vorbească despre acesta.

„Foarte cuminte, un băiat de nota 20. Ajuta pe oricine, la orice moment. Nu pot să zic nimic, sunt terminat, terminat… La anul avea nuntă, s-a întâmplat ce s-a întâmplat” ,  a declarat Gigel Enache, prietenul lui George.

De asemenea, un bărbat care trebuia să fie pasager în mașina morții a făcut, la rândul său, declarații:  „L-am sunat dacă… ce s-a întâmplat cu accidentul.

Și a zis: «Nu pot să mă uit nici măcar la poze». Că era pe undeva, pe Facebook, că «Aseară m-a sunat domn’ director să nu mă duc, că am altă problemă aici». Și trebuia să fiu și eu în mașină. Și plânge într una că nu poate să creadă” 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page