Press "Enter" to skip to content

Garsoniera din București vândută cu 100.000 de euro. Anunțul care i-a enervat la culme pe români. „Este mai scumpă decât apartamentul cu 3 camere”

Un proprietar din București a pus la vânzare pe internet o garsonieră cu un preț de-a dreptul scandalos. Internauții s-au sesizat imediat și au lăsat comentarii de-a râsu’ plânsu’.

Garsoniera din București care se vinde cu o sumă astronomică, mai ales că nu se află într-o zonă centrală, cu pretenții, i-a isterizat pe internauți. În timp ce unii fac haz de necaz, alții s-au enervat și l-au pus la zid pe proprietarul care nu a știut să își aprecieze imobilul.

Garsonieră vândută la un preț astronomic

O garsonieră scoasă la vânzare într-o zonă mărginașă din București a stârnit reacțiile negative ale multor români. Imobilul este situat pe 13 Septembrie, iar suma cerută pentru aceasta este enormă.

Cu toții știm că prețurile din sectorul imobiliar au luat-o razna în ultima perioadă, mai ale sîn marile orașe, unde imobilele sunt la mare căutare. Un nou anunț publicat pe Facebook a stârnit comentariile cititorilor, asta deoarece un agent imobiliar propune spre vânzare o simplă garsonieră la prețul de peste 100.000 de euro.

„De vânzare! Garsoniera mobilată și utilată complet, 42 mp utili, bloc 2016. Zona: 13 Septembrie, Prosper Mall. Preț 109 000 €. Comision Cumpărător 0 %”, este anunțul publicat pe grupurile destinate vânzărilor și închirierilor de locuințe pe raza Municipiului București.
Anunțul nu a fost ignorat de internauți. Zeci de români s-au înghesuit să lase comnetarii amuzante, dar și să critice anunțul publicat.

Conform ultimelor informații publicate săptămâna trecută, cererea pentru apartamente noi din Bucureşti a înregistrat o creştere de 46% în cel de-al doilea trimestru al anului în curs faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce oferta are un minus de 26%. Datele arată creşteri ale cererii în fiecare zonă din Bucureşti, începând de la 11% pentru zona de Vest, până la 54% pentru zona de Nord.

Oferta este în scădere în Nord (-44%), în Est (-31%), în Vest (-22%) şi în Centru (-16%). Doar zona de Sud are un plus de 6% pentru oferta de apartamente noi. Preţurile înregistrează scăderi de 2% în Vest, 3% în Est, 4% în Centru şi 9% în Sud, Nordul fiind singura zona unde se înregistrează o creştere de 7%.

„La nivelul pieţei din Bucureşti cererea şi-a revenit faţă de scăderea dramatică de anul trecut, din trimestrul al doilea. În acea perioadă perspectivele erau sumbre: război la graniţa noastră, inflaţie galopantă, dobânzi în creştere, trend ascendent al preţurilor. Iată că totuşi piaţa a arătat maturitate şi rezilienţă, şi chiar dacă nu am ieşit încă din zona de risc, avem motive sa privim cu ceva optimism perioada următoare.

Sperăm ca impactul noilor modificări fiscale nu va fi de natură să afecteze parcursul pieţei, şi dacă va fi aşa, atunci vom putea vedea un 2024 benefic pentru piaţa rezidenţială”, a declarat Dan Niculae, Managing Director, Imobiliare.ro Finance, în cadrul evenimentului Residential Conference – The Future of Quality Living, organizat de BREC în această săptămână, la Bucureşti.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page