Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea, de urgență la spital, cu Victoria, fata cea mare: “Mă speriasem foarte tare”

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu Victoria, fiica cea mare. Îndrăgita prezentatoare TV de la ”Mireasa”, a trecut prin momente de panică, dar din fericire totul s-a terminat cu bine. Vedeta a împărtășit toată experiența cu fanii de pe rețelele de socializare și a spus cum se simte Victoria acum.

  • Gabriela Cristea, de urgență cu Victoria, la spital
  • Ce a pățit cea mică

Gabriela Cristea este o mamă extrem de grijulie, iar fetele ei reprezintă o prioritate pentru ea. Ca orice mamă, a trecut ptin momente grele atunci când Victoria, fiica cea mare, s-a simțit rău. S-a urcat în mașină și s-a dus cu ea directe la spital, acolo unde a avut parte de îngrijiri medicale.

Gabriela Cristea, de urgență la spital cu Victoria

Gabreiela Crsitea este foarteactivă în mediul online și împărtășește mereu cu fanii întâmplări din viața ei de zi cu zi. Prezentatoarea TV își ține urmăritorii mereu la curent și de data aceasta a povestit că a tras o sperietură de zile mari atunci când a fot nevoită să se ducă Victoria la spital, de urgență. Cea mică nu se simțea deloc bine, așa că a decis să o ducă la medic

Prezentatoarea TV a povestit că Victoria a avut episoade de vomî și indigetie, dar după ce medicii s-au pcupat de ea, a început să se simtă vizibul mai bine. Gabriela Cristea a spus că acum cea mică este bine și că a fost foarte curajoasă atunci când asistenta medicală i-a administrat un tratament intravenos.

”Am fost cu Victoria (n.r. la spital), care a avut niște episoade de vomă. A făcut o indigestie și mă speriasem foarte tare. Ideea este că Victoria a mers și a fost super curajoasă, a trebuit să facă chiar un antivomitiv intravenos. În altă ordine de idei, Victoria se simte super bine, a venit acasă. Încă e un pic apatică pentru că e slăbită, dar important e că am pus-o pe picioare și că se simte foarte bine”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page