Press "Enter" to skip to content

Fostul iubit al Iulianei, mama care s-a aruncat de pe bloc în Timişoara, scrisoare neaşteptată: „Să plângeţi împreună cu mine” / FOTO

Toți cei care au rămas profund marcați de tragicul eveniment de la Timișoara, în care Iulia s-a aruncat cu cei doi copii în brațe de pe un bloc cu 10 etaje, au așteptat și reacția lui Marcel, fostul iubit al mamei de 32 de ani. Ei bine, cu scurt timp înainte de înmormântare, acesta și-a expus public durerea. Iată ce a scris în scrisoarea devenită public pe Internet!

  • Marcel, scrisoare de rămas bun pentru Iulia
  • Ce a spus fostul iubit al mamei de 32 de ani

Este informația momentului în tragedia din Timișoara care s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Astăzi, când Iulia și cei doi copii cu care s-a aruncat de pe bloc sunt conduși pe ultimul drum, Marcel, fostul iubit, a spus primele cuvinte de la aflarea veștii!

Marcel, fostul iubit al Iulie, scrisoare de rămas bun

Marcel a fost destul de reținut în ceea ce a privit moartea Iuliei și a celor doi copii, astfel că, deși a fost acuzat de numeroase persoane, din diferite surse, nu a ieșit în față pentru a se apăra, ci din contră, pentru a-și lua rămas bun de la fosta lui iubită și micuții ei.

Acesta a eliminat posibilitatea de a vorbi după tragedia întâmplată, așa că azi, în ultimele ore înainte de înmormântare, a venit cu o scrisoare publică:

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor, clătite, gogoşi cu dulceaţă, ore, zile, săptămâni din viaţa ei. Familiei mele.Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi multumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Mulţumesc tuturor celor care au venit şi care au plâns împreună cu mine, Ciprian H, Alex I, Emil, Sebastian, Sabin, nu am loc să îi numesc pe toţi. Veniţi să ne rugăm pentru sufletele lor, să plângeţi împreună cu mine şi cu cei prezenţi, să îi conducem. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind. Vă mulţumesc tuturor!”, a scris Marcel, fostul iubit al Iuliei.

Marcel, acuzat de apropiați că ar fi amenințat-o pe Iulia

Încă de când Iulia a recurs la tragicul gest necugetat, toți apropiații, cât și cei marcați de ceea ce a făcut, se întreabă ce a determinat-o să își ia atât viața ei, cât și pe cea a celor doi copii, care aveau tot viitorul înainte.

Numeroase surse și mulți apropiați ai Iuliei spun că, de fapt, Iulia ar fi fost amenințață de către Marcel că îi ia copilul, pe care l-ar avea împreună. Este vorba despre băiețelul de doar doi anișori, astfel că fosta soacră a Iulie a declarat că s-a făcut și test ADN în urmă cu mai mult timp și s-a dovedit acest lucru.

Momentan, nimeni nu știe cu certitudine ce a determinat-o în final să recurgă la un astfel de gest, astfel că sunt numeroase ipoteze, urmând ca oamenii legii să continue cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în viața ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page