Press "Enter" to skip to content

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a măritat cu un tinerel. Mihaela Coșerariu, în pantaloni scurți la Starea Civilă

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a măritat și a publicat dovada pe Facebook. Mirele, Cătălin Șerbănescu, un tânăr afacerist, pare îndrăgostit până peste cap de partenera lui, iar pozele de la cununie sunt foarte efervescente.

Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a reinventat la 46 de ani și, la 11 ani de la divorț, a spus din nou „DA” la Starea Civilă. Mihaela Coșerariu a anunțat pe Facebook că a devenit doamna Șerbănescu, pozând cu certificatul de căsătorie, în mână.

Excentrică și fără inhibiții, Mihaela a purtat o fustă mini în ziua cununiei, iar ședința foto cu proaspeții însurăței este, și ea, ieșită din tipare. Cătălin a purtat blugi și sacou la Starea Civilă, dar Mihaela s-a întrecut pe sine: peste o pereche de pantaloni scurți din denim a avut un tutu alb, pe umeri, o capă din blăniță, mănuși lungi și sandale cu puf.

Cătălin Șerbănescu a anunțat și el pe Facebook căsătoria cu Mihaela, iar felicitările prietenilor au venit din plin. „Luni este o zi bună pentru o nuntă albă”, a scris Mihaela, indicând drept locul faptei satul Veneția de Jos, din județul Brașov. Tot acolo au realizat și ședința foto în calitate de cuplu căsătorit.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu s-a măritat

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți aproape 14 ani

Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu au fost căsătoriți timp de aproape 14 ani și au doi copii, Ștefania și Filip, care acum sunt în grija lui Mădălin și ai actualei soții, Cristina Șișcanu. În 2010, când s-au despărțit, Mădălin a explicat, elegant, care au fost motivele.

„Îmi e greu să vorbesc despre noi, dar o fac din respect pentru publicul meu fidel. Vorbesc acum şi pentru că am acordul Mihaelei, soţia mea. Ştiu că în România pare anormal ca un cuplu să se poată separa amiabil. Cred că vor căuta scheleţi în dulap şi de aceea fac aceste clarificări încă de la început.

Am trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia mea timp de 13 ani şi jumătate. În această clipă, eu şi Mihaela suntem separaţi. Acum două luni, soţia mea s-a mutat împreună cu băieţelul nostru, Filip. Ştefania a rămas cu mine. Totul s-a întâmplat pe baza unui acord de principiu, pe care îl vom respecta în continuare. FOTOGRAFII: INSTAGRAM

În momentul despărţirii, între noi existau mari rezerve de afecţiune. Am considerat însă că acestea trebuie canalizate spre educaţia şi creşterea copiilor. Am iubit-o cu disperare pe Mihaela şi niciodată, în toată perioada aceasta, nu i-am înşelat încrederea. Pur şi simplu, au existat anumite divergenţe legate de cadrul vieţii de familie care ne-au împiedicat să mai continuăm pe acelaşi drum”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page