Press "Enter" to skip to content

Florin Salam, gest plin de mărinimie față de un copil. A primit 200 de lei pentru o dedicație, dar banii au fost înapoiați

Florin Salam este un bărbat mărinimos, mereu dornic să împartă bucurie în jurul său. După o pauză de câteva luni, a revenit în fața oamenilor care-l îndrăgesc și a demonstrat încă o dată că are un suflet deosebit. Un copil a vrut să-i da bani pentru o dedicație, dar el l-a refuzat și în schimb a făcut ceva ce nu mulți cântăreți ar face. Micuțul a rămas fără cuvinte, dar în cele din urmă a acceptat uimit cadoul manelistului.

Florin Salam, gest plin de mărinimie față de un copil. A primit 200 de lei pentru o dedicație, dar banii au fost înapoiați

Anul 2022 a început pentru Florin Salam cum nu se putea mai bine, cu multe evenimente și cântări. Manelistul s-a confruntat cu probleme de sănătate, așa că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor pentru o bună perioadă de timp. Și-a încărcat bateriile, iar în Noul An a revenit cu energie în fața celor care-l admiră și-l iubesc pentru talentul său deosebit.

În timp ce cânta la o petrecere recentă, cântărețul de muzică de petrece a primit o dedicație neobișnuită. Un copil a venit la el cu o bancnotă de 200 de lei și i-a cerut lui Florin să-i cânte o melodie, probabil după cum îl îndemnaseră părinții săi.

În momentul în care a văzut că din mulțimea de oameni care-l înconjurau tocmai un copil a venit să-i ofere bani, Florin Salam a avut o reacție neașteptată. A luat banii micuțului, apoi i-a întins înapoi și i-a spus ce să facă cu ei. Manelistul nu a vrut să-i ia pentru o dedicație, după cum e obiceiul, ci a vrut să-i facă un cadou. Chiar dacă nimeni nu știe acest lucru despre el, deoarece nu se laudă, el obișnuiește să facă asemenea bucurii neașteptate copiilor din jurul său.

Așa se face că manelistul a vrut să-și înceapă anul 2022 cu un cadou pentru un suflet inocent, care de 200 de lei și-ar fi putut lua un cadou foarte frumos. Nu a aceptat să fie refuzat, cu toate că micuțul a acceptat cu multă nesiguranță și emoție cadoul său.

„Pe ăștia ți-i iau… fii atent… 200… Dar vreau să-ți iei un cadou de la mine. Te rog din suflet. Vreau să fii primul copil pe anul ăsta căruia îi dau și eu un cadou. Te rog să nu mă refuzi, da?”, îi spune Florin Salam băiatului.

Ce a urmat după este de-a dreptul emoționant

Gesturile emoționante ale manelistului nu s-au oprit aici, ci au continuat cu câtva gesturi de afecțiune care au umplut inima copilului de bucurie. Florin Salam a îngenuncheat lângă el, i-a luat mâinile, apoi le-a sărutat. S-a ridicat apoi și l-a sărutat pe frunte, spre încântarea și mirarea celor prezenți la petrecere. Întâlnirea dintre cei doi s-a terminat cu un salut bărbătesc, manelistul bătând palma cu micuțul căruia tocmai îi făcuse un cadou deosebit.

Cum era de așteptat, copilul a încercat să-i înapoieze banii cântărețului, dar fără succes. Florin a insistat că au fost un cadou, așa că nu a acceptat sub nicio formă să-i primească înapoi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page