Press "Enter" to skip to content

Florin Piersic a plâns de durere în cimitir, în ziua în care a împlinit 86 de ani! L-a condus pe ultimul drum: „În loc să petrec, îi fac înmormântarea”

Florin Piersic a avut parte de cea mai tristă zi de naștere!

Marele actor și-a înmormântat unul dintre cei mai buni prieteni, chiar în ziua în care a împlinit 86 de ani.

Florin Piersic, emblema teatrului românesc, a împlinit ieri vârsta de 86 de ani.

Pentru marele actor, însă, nu a fost o zi de bucurie, ci de mare tristețe. Bunul lui prieten, Eugen Albu, maestru al epigramei clujene, s-a stins din viață și a fost înmormântat.
Tragedie fără margini pentru Florin Piersic, chiar de ziua lui de naștere! În loc să aniverseze împlinirea vârstei de 86 de ani, artistul și-a condus unul dintre cei mai bun prieteni, Eugen Albu, pe ultimul drum. Actorul a fost devastat și a plâns pe tot parcursul slujbei de înmormântare.

„E cea mai tristă veste pe care am primit-o. Eu acum m-am întors din Germania, unde am avut două spectacole și atât de fericit ar fi fost Eugen Albu să fi știut că am jucat acolo și că publicul din Germania m-a primit extraordinar. Cum se poate ca eu să vin astăzi aici și să mă întâlnesc cu Albu în felul ăsta?! El care era unul din cei mai buni, poate cel mai bun, cel mai devotat, cel mai generos prieten pe care l-am avut eu.

În loc să petrecem împreună, pentru că astăzi împlinesc și eu o grămadă de ani, eu trebuie să îl conduc pe el pe ultimul lui drum.”, a declarat Florin Piersic, pentru România TV.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page