Press "Enter" to skip to content

Finala Mireasa sezon 5. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

Publicul a decis câștigătorii sezonului 5 Mireasa. Pe data de 18 iulie, Giovana și Sese au fost desemnați mirii sezonului de către telespectatori, așa că premiul va ajunge în posesia lor.

Publicul Mireasa a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota cuplul favorit. Telespectatorii au avut de ales între trei cupluri: Giovana- Sese, Sabrina- Perneș și Alina- Valentin.

Susținătorii lor s-au implicat activ în cursa pentru Marele Premiu. Înainte cu câteva zile de ziua cea mare, tinerii au încercat să convingă publicul că povestea lor merită să câștige cei 40.000 de euro.

În timp ce Giovana și Sese, respectiv Alina și Valentin au spus că vor să-și construiască o locuință, Sabrina și Perneș nu s-au gândit atât de departe. Fata a fost sigură că nu dorește să se cunune în Marea Finală și l-a informat pe iubitul ei că nu s-a răzgândit.

”Îmi pare rău că am depus actele. Voiam să fac asta o singură dată. Nu sunt supărat pe faza cu nunta, dar ți-am zis. O să vedem atunci, cum o să decurgă lucrurile afară”, a spus atunci concurentul, care era vizibil deranjat.

În ciuda faptului că Sabrina nu a dorit să-și unească destinele, fata le-a oferit o surpriză de proporții tuturor și a spus DA în fața ofițerului stării civile. Toate trei cuplurile finaliste s-au căsătorit și au trăit fiecare clipă cu intensitate maximă.

Cine sunt câștigătorii Mireasa sezon 5

În ziua de luni, 18 iulie 2022, publicul Mireasa a ales cuplul câștigător al sezonului 5. După ce au votat intens pe cele trei platforme de vot, alegerea telespectatorilor a fost anunțată de Simona Gherghe în încheierea Finalei Mireasa.

După 6 luni de competiție, concurenții s-au căsătorit într-o zi superbă de vară. Simona i-a sfătuit pe cei 6 finaliști să nu țină cont de bani în relația lor pentru că dacă există înțelegere și iubire, lucrurile materiale se construiesc împreună.

Sabrina a fost cea care a spus că ea a trăit cele mai intense emoții în finală pentru că în sufletul ei simțea să spună DA, chiar dacă le spunea tuturor că nu se va căsători.

Simona Gherghe a invitat cele trei familii în centrul ringului de dans pentru momentul tortului. Fiecare cuplu a luat un cuțit și au tăiat împreună tortul miresei.

Alina, Giovana, Sabrina, Sese, Perneș și Valentin au dansat mai apoi și s-au bucurat de tot. Mai apoi și-au unit mâinile semn că au trecut împreună cu bine peste cele 6 luni de competiție.

După tăierea tortului miresei, Simona a primit cecul și a anunțat cuplul sezonului 5 Mireasa. Emoțiile au dominat atmosfera, Simona Gherghe le-a mulțumit concurenților și echipei pentru un sezon superb.

Pe locul 3 cu 21,34% sunt Sabrina și Perneș, iar câștigătorii sezonului 5 Mireasa sunt Giovana și Sese.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page