Press "Enter" to skip to content

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații grave la un an de la moartea actorului. Pe cine face vinovat de decesul tatălui său: ”Sper să nu doarmă bine noaptea”

Se împlinește un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, însă familia actorului nu are liniște. Fiica lui, Ioana, susține că unul dintre medicii care l-a tratat pe tatăl său ar fi vinovat de decesul acestuia. 

  • Ioana Dichiseanu face acuzații extrem de grave
  • Cine e vinovat de moartea lui Ion Dichiseanu

Pe 20 mai se împlinește un an de când Ion Dichiseanu a plecat dintre noi, însă nici acum, la atâta timp distanță, familia marelui actor nu poate să doarmă liniștită gândindu-se la felul în care a sfârșit bărbatul.

Fiica lui Ion Dichiseanu face acuzații grave despre moartea tatălui ei

În cadrul unui interviu pentru Antena 3, Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, face declarații cutremurătoare și aduce acuzații extrem de grave unuia dintre medicii din spitalul în care Ion Dichiseanu și-a dat ultima suflare.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a spus ea la Antena 3.

Ioana Dichiseanu mai spune că nu a dorit să înceapă o procedură pentru a căuta vinovatul în cauza morții tatălui său deoarece ar fi trebuit să trecă din nou prin momente extrem de grele.

Ioana Dichiseanu: ”Sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”

Totodată, ea a ținut să mai precizeze că speră ca medicul din spital care nu a avut grijă de marele actor să nu se poată odihni noaptea la gândul că ceea ce a făcut a dus spre moartea acestuia

”M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

Întreaga familie a marelui actor e devastată după moartea acestuia, căci nimeni nu se aștepta ca anul trecut Ion Dichiseanu să sfârșească atât de rapid, mai ales că nu prezenta semne că ar fi într-o stare atât de gravă. Din păcate, el a plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani, fiind internat în ultimele luni de viața la Spitalul Floreasca.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page