Press "Enter" to skip to content

Fetița de două luni din Vrancea a murit, după ce sora mai mare i-a înfipt o foarfecă în cap. Era internată la un spital din Capitală

Micuța de numai două luni care a ajuns la spital după ce sora sa mai mare cu un an i-a înfipt o foarfecă în cap a murit. Luni seară, fetița a fost adusă la secția de Primiri Urgențe a Spitalului din Vrancea. Ulterior, medicii au decis să o transfere la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

  • Fetița de două luni din Vrancea a murit
  • Sora mai mare i-a înfipt o foarfecă în cap
  • Era internată la un spital din Capitală

În urmă cu două zile, o familie din Vrancea a ajuns, de urgență, cu una dintre fiice, la spital, după ce sora mai mare cu un an i-a înfipt o foarfecă în cap. Micuței i-a fost acordat primul ajutor la secția de Primiri Urgențe a Spitalului din Vrancea dar ulterior, medicii au decis să o transfere la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Fetița de două luni din Vrancea a murit

Anunțul potrivit căruia fetița de două luni, din Vrancea, care a ajuns la spital după ce sora mai mare i-a înfipt o foarfecă în cap a murit, a fost făcut de reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde fetiţa a fost adusă marţi.

”Fetiţa a decedat. Stop cardio-respirator care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au transmis în această seară reprezentanţii Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Deși medicii au făcut posibilul pentru a o salva pe micuță, din păcate, organismul ei a cedat. În urma unor investigații a rezultat că o parte a creierului ei a fost grav afectată și fetița se afla în comă și era ventilată mecanic.

„Marţi a fost adusă cu elicopterul SMURD o fetiţă de o lună şi jumătate care a suferit un traumatism prin înjunghiere cu o foarfecă in cap, în fontanela anterioară, ce a afectat creierul. Este in stare extrem de gravă, comă profundă, intubată şi ventilată mecanic”, a precizat medicul Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, potrivit news.ro.

În cauză a fost deschis dosar penal. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page