Press "Enter" to skip to content

Femeia de serviciu din România care mânca la cantina socială a moştenit averea unui milionar celebru din Top 300

Ramona-Iulia Bărbuţ are o poveste de viaţă fabuloasă. Aceasta a devenit putred de bogată după ce a moştenit aproximativ 2,5 milioane de euro de la tatăl său. Marcel Bărbuţ, fondatorul unei companii care a sponsorizat şi LPF,  a m.u.rit în 2019.

9 februarie 2019 este ziua care avea să îi schimbe radical viaţa Ramonei Bărbuţ. Aceasta a fost fiica milionarului ce făcea parte din Top 300 dintr-o relaţie extraco.n.jugală. Deşi a recunoscut-o la starea civilă, Marcel Bărbuţ nu a vrut să audă de femeie.

Ramona Iulia Bărbuţ a dus o viaţa modestă până să moştenească o parte din averea milionarului, alături de ceilalţi 4 fraţi ai săi.

Aceasta a moştenit dividente în valoare de 2.5 milioane de euro. Până în acel moment, Ramona Iulia Bărbuţ era femeie de serviciu şi mergea la cantina socială să mănânce. Femeia a apelat şi la o fundaţie pentru a-şi lăsa fiica în timp ce ea se afla la curăţenie. Cele două locuiau într-o cămăruţă la Gara de Nord.

Între timp, Ramona Iulia Bărbuţ l-a cunoscut Cornel Curt, zis Chioru, care avea și el un băiat, Laurențiu, scriu cei de la Cancan. Cei doi bărbaţi s-au mutat şi ei în cămăruţa de la Gara de Nord. După ce Marcel Bărbuţ a pierdut lupta cu can.c.erul şi a m.u.rit, Romana şi con.c.ubinul său s-au mutat într-o vilă din Giuleşti. Femeia şi-a luat mai multe maşini de lux şi şi-a angajat mai mulţi şoferi. De asemenea, Ramona şi-a operat stomacul şi şi-a pus acid în buze.

Marcel Bărbuţ se afla pe locul 102 în top 300 cu o avere de 55 – 57 milioane de euro. Marcel Bărbuţ ar fi vrut să investească şi la Jiul Petroşani.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page