Press "Enter" to skip to content

Experiență de coșmar! O femeie care si-a tatuat sprancenele la un salon a ajuns sa arate ca un personaj din desenele animate

Crystal Weinstock (37 de ani), o mamă din Houston, Texas, și-a micropigmentat sprâncenele pentru a scăpa de grija lor. Procedura a costat-o 325 de euro, mai precis 1600 de lei, iar rezultatul final a șocat-o. Cosmeticiana i-a tatuat sprâncenele atât de intense și de groase încât fiicei sale i-a fost teamă să se apropie de ea. Experiență de coșmar după o vizită la cosmetician.

„Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

„Mi se părea că dura foarte mult să mă asigur că am sprâncenele îngrijite, fiind o mamă ocupată. M-am gândit că micropigmentarea ar fi o idee grozavă. Niciodată nu mi-aș fi putut închipui că vor arăta cum arată acum. A fost îngrozitor. A doua zi, când fiica mea de 3 ani m-a văzut, s-a speriat. Acum trebuie să merg să le îndepărtez. S-ar putea să fie nevoie să apelez la laser și să dureze un an până să arate mai bine”, a declarat Crystal, potrivit Daily Mail.

Crystal a apelat la procedură prima oară în noiembrie 2021. Din cauza sângerării, însă, pigmentul nu a prins. Luna următoare a încercat din nou. ADAD „Eram atât de nerăbdătoare să am sprâncene perfecte fără să fiu nevoită să mă ocup eu de ele. Mi s-a arătat o fotografie cu felul în care urmau să arate și mi-a plăcut enorm. Așa că am mers la a doua ședință. Am sângerat și atunci, dar am continuat sperând să pigmentul va prinde. Din păcate, nu a funcționat”, a mai spus.

Cosmeticiana s-a documentat și a concluzionat că nanopigmentarea ar putea funcționa. În aprilie 2022, Crystal a mers la a treia ședință. Deși din start a spus că nu își dorește ca sprâncenele să fie tatuate atât de gros cum erau pregătite, make up artista a asigurat-o că rezultatul va fi unul natural.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page