Press "Enter" to skip to content

EXCLUSIV. Doliu în familia lui Florin Salam. Un apropiat de-al manelistului a murit fulgerător

Familia lui Florin Salam trece din nou printr-o cumpănă uriașă. Din păcate, o rudă de-a cântărețului a încetat din viață în urmă cu puțin timp, iar vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea. Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, vorbește despre trecerea în neființă a membrului din familia sa.

  • Familia lui Florin Salam e în doliu
  • Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, declarații exclusive
  • A murit fulgerător din cauza unei boli grave

În familia lui Florin Salam este din nou în doliu, asta pentru că Jan Stoian, o rudă mai îndepărtată de-a manelistului, a încetat din viața la o vârstă la care avea multe de oferit, puțin peste 60 de ani. Bărbatul era un cunoscut cântăreț, iar vestea că a decedat a venit fulgerător pentru familia Stoian, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut.

E doliu în familia lui Florin Salam. Un apropiat al acestuia a murit

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, face declarații exclusive despre moartea lui Jan Stoian, cel care a fost profesorul său de chitară, dar și mentorul lui în cariera muzicală. Abia după ce au colaborat profesional, cei doi au aflat, de fapt, că sunt și rude. Jan Stoian a decedat din cauza unei probleme la inimă.

”A fost profesorul meu de chitară și mentorul meu, așa ne-am cunoscut. Ulterior am aflat că suntem și membrii în aceeași familie, mi-e o rudă mai îndepărtată, dar există o legătură de sânge. A avut o problemă la inimă și din păcate a murit, avea 60 și puțin de ani, dar nu îi arăta”, a spus Adrian Petrache pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Nepotul lui Florin Salam, fiul surorii cântărețului de manele, spune despre Jan Stoian, bărbatul care l-a îndrumat în muzică, că a fost unul dintre cei mai mari muzicieni pe care România i-a avut. El a cântat pe cele mai mari scene ale lumi alături de nume uriașe interenaționale.

”A fost și este în continuare unul dintre cei mai mari muzicieni pe care i-a avut România vreodată. Era un muzician universal, a cântat pe scene și cu nume mari și staruri internaționale de pe planeta asta de ți-e și frică să le pronunți numele: Nicole Scherzinger, Mariah Carey, mulți, mulți. E unul dintre cei mai mari chitariști pe care i-a avut România vreodată”, a mai spus Adrian Petrache.

Moartea lui Jan Stoian a fost extrem de rapidă, căci dacă acum câteva zile Adrian Petrache vorbea cu bărbatul și programau să se vadă și să aibă cântări împreună, acum din păcate vorbește la trecut despre cel care i-a fost mentor în carieră în tot acest timp.

”Mă iubea rău de tot și eu îl iubeam la fel de mult, ulterior am aflat că suntem neamuri și tot așa. Moartea a fost fulgerătoare, s-a întâmplat foarte repede, în câteva zile. Săptămâna trecută chiar vorbeam cu el, programam cântări”, a mai spus el.

Ce mesaj plin de durere a publicat Adrian Petrache

Adrian Petrache de la X Factor a fost foarte apropiat de Jan Stoian, cântărețul plecat la ceruri de curând, iar el a publicat un mesaj emoționant însoțit de mai multe imagini și clipuri video, pe pagina regretatului artist.

Nepotul lui Florin Salam mărturisește în mesajul postat că Jan Stoian va rămâne toată viața în inima lui și nu îl va uita niciodată.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am cunoscut și că ne-am îndrăgostit și iubit așa tare unul pe celălalt! Ești în inima mea toată viața. A venit momentul să te duci lânga stele pentru ca tu ești cea mai mare stea, locul tău e acolo, lânga suflete ca ale tale de bune, ai luminat pământul îndeajuns pentru cei ce au putut să înțeleagă și să aprecieze lumina ta! Tati meu iubit ne vom întalni, vom râde, vom cânta. Până atunci ..pot doar să te visez. Te iubesc mereu! Dumnezeu cu tine!”, a fost mesajul emoționant al lui Adrian Petrache, pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page