Press "Enter" to skip to content

Este oficial! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Dovada că cei doi s-au separat

Faptul că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu s-au mai afișat împreună de mai bine de un an a iscat numeroase controverse în mediul online. Urmăritorii celor doi au lansat imediat zvonuri despre divorț, însă designerul și artista nu au vrut să comenteze nimic.

Acum, după ceva vreme, a apărut și dovada că cei doi au decis, într-adevăr, să meargă pe drumuri separate.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează

Zvonurile legate de un posibil divorț între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu  au fost confirmate.

Dovada vie stă într-un proces apărut pe portalul instanțelor de judecată, pe care celebrul designer i l-a intentat artistei. Din primele informații reiese că bărbatul și partenera lui nu s-ar fi înțeles în privința copiilor, așa că a cerut o ordonanță președințială, cu scopul de a primi un program de vizită.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu negau divorțul

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost în nenumărate rânduri contactați de jurnaliști, încă de la primele zvonuri legate de divorț.

Dacă artista nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect, soțul ei a declarat vehement că nu există nicio despărțire: „Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.”, spunea Alexandru Ciucu cu ceva vreme în urmă, pentru fanatik.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page