Press "Enter" to skip to content

Emisiune nouă la Kanal D. Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

O emisiune nouă intră în grila Kanal D. Este vorba despre un matinal care se va numi: Dimineața cu noi și care promite foarte multe surprize pentru telespectatori. Matinalul de la Kanal D se prezintă ca o doză zilnică de energie și prospețime pentru cei care aleg să-și înceapă ziua în fața micilor ecrane.

Dimineața cu noi la Kanal D

Matinalul va fi prezentat de către Viviana Sposub – finalistă Bravo, ai Stil! Celebrities, Bursucu și comediantul George Tănase. Emisiunea va începe în curând la postul de televiziune deținut în România de Dogan. Premiera va avea loc la o dată care urmează să fie anunțată oficial zilele acestea. Ce se știe până acum este că matinalul va fi difuzat de luni până vineri, începând cu ora 08.00.

Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile, a spus Bursucu.

Viviana Sposub prezintă matinalul de la Kanal D

Prezența feminină din echipa noului matinal este Viviana Sposub, fost prezentatoare de știri meteo la Observator, apoi asistentă tv la Vorbește lumea, iar acum iată că a trecut în echipa Kanal D. De altfel, cel mai recent proiect în care a fost implicată Viviana este Bravo, ai Stil! Celebrities! Ea a ajuns până în finala concursului, dar nu a pierdut în detrimentul lui Ruxi.

Despre noua provocare, Viviana a declarat că abia așteaptă să dea startul distracției și că este fericită să înceapă un proiect nou alături de o super echipă.

Am alături cei mai talentaţi, energici, amuzanţi şi frumoşi parteneri, Bursucu şi George! Sunt sigură că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze şi cred că astfel vor deveni dependenţi de „cafeaua” noastră, a spus Viviana.

George Tănase – de profesie comediant – va asigura componenta de divertisment a matinalului de la Kanal D. Acesta a declarat că abia așteaptă să-și bea cafeaua alături de telespectatori, pentru că ziua bună se cunoaște de dimineață.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page