Press "Enter" to skip to content

Elicopterele Federației Ruse, mobilizate lângă România, la Tiraspol și Odesa

Mai multe elicoptere ale armatei ruse au fost mobilizate în apropiere de granițele României. A fost alertă pentru întreaga regiune a Mării Negre după ce a fost observată o activitate semnificativă în preajma Tiraspolului și Odesa, în plină invazie a Rusiei în Ucraina.

Mai multe elicoptere ale armatei ruse au fost identificate lângă granița României, la Tiraspol și Odesa. Rusia a declarat că pregătită să negocieze cu autoritățile ucrainene, dacă Ucraina renunță la arme, a fost anunțul făcut de ministrul rus, Serghei Lavrov.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a acuzat sâmbătă Rusia de comiterea unui ”genocid” în războiul pornit împotriva ţării sale şi a cerut ONU să califice în acest termen acţiunile Rusiei.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis, duminică dimineața, un mesaj de felicitare armatei, în condițiile în care presa internațională scrie despre faptul că avansul trupelor rusești a încetinit, potrivit G4Media. Armata rusească nu a reușit să intre în Kiev, care a rezistat eroic a treia noapte consecutiv.

Rusia folosește baza aeriană de la Gomel

Rusia folosește baza aeriană Gomel din Belarus pentru a mobiliza noi trupe și a ataca Kievul.

Situația din Ucraina îi fac pe locuitori să recurgă la gesturi extreme. Un inginer ucrainean a plătit cu viața pentru a nu permite înaintarea tancurilor rusești. Pentru a putea opri înaintarea și accesul tancurilor rusești, oficialii ucrainieni au decis aruncarea în aer a podului rutier Heniceski. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page