Press "Enter" to skip to content

Elena Udrea rămâne în arestul din Bulgaria până săptămâna viitoare. Decizia luată de autorități

După ce ieri a fost prinsă la vama Kulata din Bulgaria, noaptea trecută Elena Udrea a petrecut prima zi de arest. Autoritățile au anunțat că aceasta va rămâne în închisoarea din țara vecină până săptămâna viitoare!

  • Decizia în cazul Elenei Udrea
  • Fostul politician rămâne în Bulgaria până săptămâna viitoare

Elena Udrea a fost prinsă ieri în timp ce încerca să scape de închisoare fugând în afara țării. Ea a fost găsită la vama Kulata, în momentul în care voia să pătrundă în Grecia.

Elena Udrea rămâne în arestul din Bulgaria! Acesta va sta în țara vecină până săptămâna viitoare

După ce seara trecută a petrecut-o în arestul Poliției de Frontieră Petreci, acum Elena Udrea a mai primit o veste. Aceasta va fi nevoită să rămână în închisoarea din Bulgaria până săptămâna viitoare, potrivit Digi24.

Autoritățile din țara vecină au decis ca abia săptămâna viitoare vor tranșa în justiție extrădarea Elenei Udrea, după ce ieri a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Gala Bute”. Fostul politician a fost acuzat de luare de mită și abuz în serviciu încă din anul 2018, atunci când s-a depus o contestație însă și condamnarea a fost amânată până ieri.

În cursul zilei de joi, Elena Udrea a aflat la ora 14:00 că va fi nevoită să meargă la închisoare pentru o perioadă de șase ani, însă în momentul în care polițiștii au mers să o ridice de acasă, aceștia nu au dat de fostul politician.

Poliția de frontieră a anunțat că în jurul prânzului, Elena Udrea a ieșit din România pe la vama Giurgiu pe cale terestră, aceasta neavând niciun fel de interdicție de a ieși din țară.

Elena Udrea și-a lăsat soțul și copilul și a plecat să scape de închisoare

Se pare că fostul politician a știut încă dinainte de sentința care i se va da, deoarece a plecat cu câteva ore bune din România, după cum au anunțat autoritățile. Ea și-a lăsat fiica, pe Eva Maria, în vârstă de trei ani, și pe iubitul ei, Adrian Alexandrov, și a decis să părăsească țara.

Astăzi, iubitul Elenei Udrea și-a dus singur fetița la grădiniță, acolo unde cea mică învață, după care el a ajuns la vila lor din Corbeanca de unde nu a mai ieșit până în acest moment.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page