Press "Enter" to skip to content

Elena Udrea, declaratie uluitoare in fata judecatorilor bulgari: ”Viata mea este…”

Elena Udrea se prezinta astazi din nou in fata judecatorilor din Bulgaria si le va cere sa o elibereze.

Judecatorii bulgari au cerut informatii autoritatilor din Romani9a legate de conditiile de detentie in care a stat fostul ministru. Aceasta decizie vine dupa ce Elena Udrea a spus ca nu vrea sa fie extradata in Romania din cauza conditiilor proaste din inchisorile de la noi.

Instanta din tara vecina a decis sa ceara lamuriri autoritatilor romane despre conditiile de detentie. Elena Udrea a explicat in fata judecatorilor si de ce este persecutata.

Ce a declarat Elena Udrea magistratilor din Bulgaria
”As spune distinsului tribunal ca este o ocazie nu doar de a solutiona o cerere de extradare si de a scrie istorie, deoarece cazul meu nu este doar unul cu justitia din Romania, este un caz care priveste justitia Europeana.

(…) Decizia ICCJ a ajuns sa fie respinsa peste tot in Europa.

Nu mai tarziu de acum doua saptamani cereri de extradare in baza deciziei ICCJ au fost respinse in Belgia, in Grecia, acum cateva luni in Marea Britanie, nenumarate cazuri in Italia si Franta. Sunt sigura ca statul roman isi va retrage mandatul european. O sa fim in aceeasi situatie in care am fost acum trei ani doar ca intre timp eu stau in puscarie, un copil de trei ani sta singur acasa si viata mea continua sa fie distrusa de opt ani”, a declarat fostul ministru in fata magistratilor bulgari.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page