Press "Enter" to skip to content

Ele sunt reginele zodiacului! Cele mai puternice femei dupa semnul zodiacal

Femeile puternice si asertive sunt admirate si temute, multe reprezentate ale sexului frumos incercand sa fie egale cu ele. In acelasi timp, multi barbati evita astfel de „doamne de fier”. Le plac reprezentantele feminine mai blande si mai afectuoase. Astrologul Anna Efremova este sigura ca exista semne ale zodiacului, ale caror reprezentante se disting prin dominatie si verticalitate. Aceste calitati pot fi mascate, dar cu siguranta sunt prezente la femeile nascute sub anumite constelatii.

Berbec: Puterea sta la baza competitivitatii

Femei energice si independente. Pot concura cu usurinta cu orice barbat. Nu face compromisuri – este vorba despre Berbec. „Doamna de Fier” nu se va lasa jignita si isi va iesi mereu din fire. Focul ei poate atat aprinde focul relatiilor pasionale, cat si le poate arde din temelii. Prin urmare, nu ar trebui sa stai in calea unei femei Berbec daca nu esti pregatit sa-i cedezi.

Rac: incapatanarea si perseverenta se ascund sub masca tandretei

Femeile nascute sub aceasta constelatie sunt grijulii, blande si amabile. Eile devin lideri si profesori excelenti. Dorinta lor de a-i ajuta pe ceilalti este sincera si vine din adancul sufletului lor.

Multi nu realizeaza ca Racii pot fi adevarati tirani. Ei cer ca partenerul si copiii lor sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor. In acelasi timp, incapatanarea si perseverenta sunt servite sub „sosul” ingrijirii. Este dificil sa le satisfaci cerintele, iar Racii nu accepta compromisuri.

Leul este cel mai narcisist semn, care se distinge prin dominatie.

Unul dintre cei mai puternici reprezentanti ai cercului zodiacal. Leoaicele cred cu sinceritate ca lumea se invarte doar in jurul persoanei lor. Sunt sigure ca au dreptate. Daca opinia cuiva difera de pozitia Leoaicei, atunci este automat incorecta.

In ciuda unei oarecare arogante, Leoaicele vor veni intotdeauna in ajutor si vor avea grija de cei dragi. Nu vor evita niciodata responsabilitatea si si-o vor lua asupra lor. Intr-un cuplu, Leoaica va alege doar un partener care este potrivit pentru statut. Ea va incerca intotdeauna sa obtina rolul principal in orice relatie. Nu pot exista compromisuri aici.

Scorpionul este un semn lider care urmareste dezvoltarea spirituala.

Aceste reprezentante ai cercului zodiacal sunt predispue la misticism. Puterea lor spirituala este dincolo de indemana multora.

Femeile Scorpion se bazeaza pe dezvoltarea spirituala. In relatii, acestea ocupa o pozitie de conducere, dar adesea acest lucru se intampla in mod inconstient. S-ar putea sa nu inteleaga ca lupta pentru suprematia in uniune.

Femeile din aceasta zodie isi ating scopul, datorita perseverentei si farmecului. Acest lucru nu-i lasa pe barbati indiferenti. O femeie Scorpion are intotdeauna o multime de fani, dar reprezentanta zodiei nu se grabeste cu alegerea. Ele sunt exigente fata de alesul lor. Partenerul trebuie sa o trateze cu respect si daruire deplina. Intr-o relatie, ea asteapta multa pasiune, gesturi marete si mari realizari.

Sagetator: acorda prioritate statutului si scopului

Principalele trasaturi ale femeilor nascute sub aceasta constelatie sunt dragostea pentru libertate, increderea in sine, independenta, responsabilitatea si versatilitatea. Isi gasesc cu usurinta „locul sub Soare”.

Femeia Sagetator este un lider intelegator si creativ. Toata puterea ei este inauntru. Sagetatoarele nu se vor casatori niciodata cu un barbat sub ele ca statut. Prin urmare, partenerul trebuie sa fie la fel de ferm si de intentionat ca insasi femeia Sagetator. Statutul social ridicat si o pozitie financiara stabila sunt la fel de importante pentru ea ca si caracterul alesului.

Capricorn: stapana la serviciu si acasa

Acestea sunt femei carora le place sa detina controlul. Acesta este singurul mod in care se simt increzatoare.

Capricornii sunt carieristi celebri. Sunt incapatanati, inteligenti, prudenti si intentionati.

Femeile Capricorn cred ca a-si petrece timpul cu alte lucruri este doar o pierdere de timp. Prin urmare, isi sacrifica cu usurinta viata personala de dragul muncii. Femeile din zodia Capricorn cauta un barbat flexibil si muncitor care sa poata fi controlat cu usurinta. Ele nu considera un partener imperios si puternic drept unul ales, deoarece nu tolereaza compromisuri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page