Press "Enter" to skip to content

El este Ionuț, românul care a murit într-un accident cumplit în Italia. Familia tânărului, sfâșiată de durere: ”Protejează-ne de sus, îngeraș frumos”

Un accident îngrozitor s-a produs în Italia, în urmă cu puțin timp. Două mașini au intrat în coliziune, iar pe scaunul din dreapta al uneia dintre ele se afla Ionuț. Tânărul de 25 de ani a murit în condiții cumplite, în urma impactului. Vestea i-a sfâșiat de durere pe apropiații lui.

  • Un tânăr de 25 de ani a murit în Italia
  • Se afla pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de prietenul său

Un accident cumplit din Italia i-a adus sfârșitul unui tânăr de 25 de ani. Ionuț era român și era stabilit în străinătate.

Tânărul s-a stins din viață în urma impactului dintre mașina în care se afla, alături de prietenul său, și un alt autoturism. Acesta nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire din cauza rănilor foarte grave.

El este Ionuț, românul care a murit într-un accident cumplit în Italia

Ionuț a murit la doar câteva ore după ce mașina în care se afla, condusă de prietenul său, a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Tragedia s-a produs în Verrua Savoia, din Torino, luni seară, în jurul orei 19:00. La volanul celeilalte mașini se afla un tânăr de 20 de ani, care locuiește în Villadeati și care a supraviețuit.

Românul de 25 de ani a suferit răni foarte grave, motiv pentru care medicii l-au transportat de urgență la spital.

Acesta a fost tratat, iar medicii au încercat să îi salveze viața, însă fără succes. La puțin timp după ce a ajuns pe patul de spital, inima lui Ionuț s-a oprit, iar mai apoi a fost declarat decedat.

Familia lui este sfâșiată de durere

Familia lui Ionuț este îngrozită de ceea ce s-a întâmplat și de veștile pe care le-a primit în ultimele ore. Apropiații lui au transmis mesaje triste, prin care au exprimat cât de mult regretă faptul că Ionuț s-a stins din viață.

”Drum bun, iubire. Să ne zâmbești de sus”, „Protejează-ne de sus, îngeraș frumos”, „Prea repede ai plecat dintre noi”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace păcat suflet de copil”, „Dumnezeu sa te ierte nepoate! Păcat te-ai dus prea repede dintre noi”, „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!”, „Ingerii sa ii vegheze drumul lin catre cer! Memorie Eterna! Condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace,iar vouă putere să treceți peste această mare nenorocire!”, au transmis apropiații lui, pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page