Press "Enter" to skip to content

Ea este CAMELIA, tânăra găsită moartă într-o mașină, în Focșani. Mesajul sfâșietor al soțului îndurerat: „Trebuia să fiu eu”

Camelia, o tânără de 32 de ani, mamă a trei copii, a fost găsită fără viață pe bancheta din spate a unei mașini, într-o parcare din Focșani, după ce soțul a dat-o dispărută în urmă cu câteva zile.

Tânăra din Focșani era mama a două fetițe și deținea un salon de cosmetică în Focșani.

Acum câteva zile, soțul ei a dat-o dispărută, după ce aceasta nu a mai venit acasă și nici nu a reușit să ia legătura cu ea.

Camelia a fost găsită moartă, ieri, pe bancheta din spate a unei mașini, în fața Mausoleului Eroilor din cartierul Sud din Focșani.

Soțul ei a fost cel care a găsit-o și a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

„Din primele verificări efectuate rezultă că apelantul, un bărbat din municipiul Focșani, a găsit-o pe soția sa, în vârstă de 32 ani, decedată, pe bancheta din spate a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiu. Cadavrul, care nu prezenta urme vizibile de violență, a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

„Trebuia să fiu eu în locul tău”

Soțul îndurerat al femeii a distribuit un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, după decesul acesteia.

„Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi pe care îi iubești așa mult, frumoasa mea nevastă”, a scris soţul Cameliei.

Ancheta în cazul morții tinerei continuă, iar prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a unei sinucideri, scrie antena3.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page