Press "Enter" to skip to content

Ea – dolofană şi cu celulită, el – sculptat şi scos din revistă. O vedetă TV, pusă în umbră de iubit, pe plajă

Chiar dacă anumite femei încearcă să îşi ascundă kilogramele în plus prin costume de baie care să le avantajeze, Olivia Buckland nu ţine cont de abdomenul umflat şi celulita de pe picioare.

Olivia Buckland este o vedetă la nivel internaţional, însă pare că nu se ridică chiar la acel rang. Olivia Buckland mai are mult de lucrat în ceea ce înseamnă un corp tonifiat.

Chiar dacă nu face parte din categoria vedetelor plus-size, Olivia Buckland nu se bucură întotdeauna de o imagine favorabilă, în clipa în care se afişează îndrăzneţ la plajă, alături de iubit.

Recent, Olivia Buckland şi iubitul său, Alex Bowen, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se plimbau tot pe o plajă. Ca şi în prezent, el purta o pereche de pantaloni scurţi care au atras atenţia asupra picioarelor sale lucrate, iar ea părea vrăjită de imaginea lui.

Olivia Buckland şi Alex Bowen sunt diferiţi tocmai prin prisma faptului că el este un pachet sexy de muşchi, iar ea este un fel de zână cu burtică.

Olivia Buckland a îmbrăcat un costum de baie din două piese, prins sexy cu ajutorul a două fundiţe la nivelul slipului. Partenerul Oliviei Buckland nu a scăpat-o pe frumoasa lui iubită din vedere şi chiar a intrat în apă pentru a-şi ţine blondina de mână.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page