Press "Enter" to skip to content

”E internată în spital”. Minodora trece prin momente grele . Ce i se întâmplă artistei

Minodora trece prin cele mai grele momente! Mama artistei este internată în spital, iar medicii o supraveghează cu atenție de mai bine de 18 zile. Ce a mărturisit cântreața și cum se simte înainte de Paște. Îndrăgita vedetă este alături de femeia care i-a dat viață și are grijă să o sprijine tot timpul.

  • Prin ce dramă trece Minodora
  • Ce a mărturisit artista

Minodora, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, trece prin momente grele înainte de Paște. Cântăreața nu poate sta linișită nici măcar în ajunul sărbătorilor. Ce a dezvăluit vedeta.

Minodora trece prin momente grele înainte de Paște

Artista a mărturisit că mama ei este internată în spital. Femeia care i-a dat viață Minodorei se află pe mâinile medicilor de 18 zile. Cântăreața a dezvăluit că recuperarea acesteia este destul de grea și necesită timp. Vedeta stă alături de sora ei cât mai aproape de mama lor și așteaptă să se trateze, în Timișoara.

„Mama e internată în spital, așteptăm să se facă bine. A fost ceva grav, a scăpat, acum e iar grav, iar recuperarea e foarte grea și de durată, din ce observăm. Sunt deja 18 zile de când este internată. Sunt la Timișoara, împreună cu sora mea și zi de zi așteptăm”, a declarat Minodora, pentru playtech.ro

Ce a mărturisit vedeta

Minodora nu trece prin cele mai frumoase momente din viața ei. Cu toate astea, artista nu și-a anulat spectacolul pe care îl are mâine și își continuă activitatea, chiar dacă nu se poate gândi la altceva decât la starea de sănătate a mamei sale.

„Nu văd nimic altceva în fața ochilor, nu-mi arde de nimic. Nu am mai luat spectacole, am însă mâine unul, nu l-am anulat și va trebi să merg să cânt, deși sunt într-o stare nu prea grozavă”, a adăugat artista.

Îndrăgita artistă îi este alături mamei sale în fiecare zi și speră că aceasta se va recupera cât mai repede cu putință. Minodora are o relație foarte apropiată cu femeia care i-a dat viață și are grijă să fie lângă ea în aceste clipe grele.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page