Press "Enter" to skip to content

Drama din viața actorului Liam Neeson. Soția lui a murit acum 13 ani, dar încă o mai așteaptă să vină acasă

Drama din viața actorului Liam Neeson. Soția lui, pe care a iubit-o nespus de mult, a murit într-un tragic accident de ski. Celebrul actor mărturisea că moartea ei nu i s-a părut niciodată reală.

Faimosul actor de la Hollywood a trecut printr-o dramă cumplită. Avea o viață ce părea perfectă, dar totul s-a schimbat radical în anul 2009.

Drama din viața actorului Liam Neeson. I-a murit soția

Actorul a trecut printr-o dramă care i-a marcat toată existența. În anul 2009, când se aflau într-o vacanță la ski, aceasta a suferit un accident teribil.

Natasha Richardson, soția lui Liam Neeson, a mers alături de unul dintre fiii săi la stațiunea de schi Mont Tremblant din Quebec, Canada.

Aceasta nu știa să schieze, dar a angajat un instructor care să o învețe. Ambițioasă din fire, Natasha Richardson a vrut să ajungă până la capătul pistei pentru începători.

Soția marelui actor nu avea cască în momentul accidentului, iar ea s-a lovit foarte tare cu capul. Când a venit ambulanța, Natasha Richardson a refuzat să fie transportată la spital și spunea că se simte bine.

Ea chiar l-a sunat pe actor din camera de hotel și râdea de această întâmplare.

Liam Neeson a decis deconectarea de la aparate a soției sale

Peste două zile de la accident, actrița Natasha Richardson avea să moară. Actorul de la Hollywood spunea într-o declarație emoționantă că a vorbit cu soția lui când a vizitat-o în spital și i-a spus că nu o să mai scape cu viața după această căzătură.

“M-am dus la ea și i-am spus că o iubesc și i-am zis: «Scumpo, nu-ți mai revii din asta, te-ai lovit la cap»”, a mărturisit el.

Actorul a recunoscut că i-a fost greu să accepte moartea soției sale și că de multe ori i se părea un lucru ireal și o așteapta să se întoarcă acasă, în apartamentul lor, alături de cei doi băieți pe care i-au avut împreună. continuare 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page