Press "Enter" to skip to content

Dragostea nu are vârstă! Saveta Bogdan, dezvăluiri incendiare la 77 de ani despre iubitul avocat

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Din păcate, trecutul ei amoros nu a fost unul tocmai fericit, trecând prin două divorțuri care i-au marcat existența. Iată cum se poartă cu ea actualul bărbat din inima ei.

Saveta Bogdan a trecut prin nu mai puțin de două căsătorii în viața sa. Prima dată, în tinerețe, căsnicia ei a ajuns rapid la divorț. În cea de-a doua încercare, nu a avut prea mult noroc, fiind trădată de soț după 30 de ani de căsnicie. În prezent, talentata interpretă de muzică populară a găsit din nou dragostea. Într-un interviu recent, a dezvăluit că are un iubit avocat.

Saveta a povestit că ea și partenerul său actual s-au întâlnit acum 30 de ani, în timpul primei sale despărțiri. Cel care este acum iubitul ei a fost chiar avocatul în procesul de divorț.

„E o treabă de mulți ani. El nu e în domeniul meu, nu vrea să îi spun numele și nici să mă afișez cu el pe undeva. Eu am luat un premiu de curând de la ambasada Turciei. M-au apreciat mult, le-a plăcut de mine. Și mie mi-a plăcut de un turc și l-am pupat pe obraz. Lumea e drăguță, mă oprește, vorbește cu mine. La mine în Ardeal e o vorbă. Îmi zice lumea: “Vai Saveto, ce populară ești!” Nu am de împărțit nimic cu nimeni, publicul mă iubește. Iar eu la rândul meu iubesc publicul, pentru că datorită lui suntem cine suntem. Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor. Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune. Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a declarat Saveta Bogdan, în exclusivitate pentru fanatik.ro

Artista afirmă că partenerul ei este extrem de atent și îi aduce în mod constant flori, cu precădere trandafiri, știind că aceștia sunt preferații ei. În același timp, Saveta Bogdan a dezvăluit că nu intenționează să-și expună relația în mod public, deoarece partenerul ei nu își dorește acest lucru, având în vedere profesia pe care o are.

„El știe că eu am de toate și nu-mi lipsește nimic. Eu iubesc florile, iar el îmi aduce mereu trandafiri. Și de sărbători, de Crăciun, îmi aduce brațe de trandafiri. Acum urmează ziua mea, în ianuarie și îmi va aduce tot așa, câte 50 și ceva de trandafiri. E foarte drăguț. Eu nu mai vreau să stau cu nimeni, stau singurică. Dar trebuie să ai pe cineva cu care să vorbești, să știi că e alături de tine. Eu îl anunț mereu când am spectacole. El nu vrea să se afișeze, pentru că are o meserie publică și asta e decizia lui”, a mai povestit artista.

Întrebată dacă există vreun bărbat din viața sa care i-a rămas la suflet, Saveta Bogdan a susținut că singurul lucru pe care îl are la inimă este publicul și muzica.

„Nu prea mi-a rămas niciunul, sincer să îți spun. Pentru că primul era cu băutura. Al doilea era cu femeile. Așa că nu, nu pot să spun că a fost unul care mi-a rămas în suflet. Tot ce mi-a rămas la inimă e publicul și muzica. Atât.”, a mai spus artista, pentru sursa menționată mai sus.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page