Press "Enter" to skip to content

Două zodii feminine care vor fi cerute în căsătorie în noiembrie. Se pregătesc pentru pasul cel mare

Două zodii feminine vor schimba stadiul relației în care se află și vor ajunge logodite. Partenerii decid să facă pasul cel mare, fiind siguri de decizia lor.

  • Două zodii feminine care vor fi cerute în căsătorie în noiembrie
  • Se pregătesc pentru pasul cel mare

Să-ți petreci timpul cu persoana iubită este unul dintre cele mai frumoase lucruri din lume. Împreună cu iubitul tău ați trecut prin multe, iar acum urmează pasul cel mare. Aveți o relație serioasă și este pregătit să treceți la următorul nivel, să te ceară în căsătorie. Iată care sunt zodiile ce vor fi cerute în căsătorie în luna noiembrie.

Pești

Nativelor zodiei Pești le place să iasă în evidență, astfel că o cerere în căsătorie trebuie să fie ceva bine organizat. Nu sunteți surprinse ușor, iar partenerul va trebui să-și dea interesul. Vă doriți ceva romantic, să îndeplinească anumite standarde, dar sunteți gata să spuneți cel mai important „Da” din viața voastră.

Aveți o relație frumoasă și nimeni nu vă stă în cale pentru a trece la pasul următor. Sunteți serioși, iar numeroasele discuții despre viitor vă încântă pe amândoi. Cererea în căsătorie poate fi făcută atât în intimitatea voastră, cât și într-un loc special, bine ales de către iubit. Poate fi chiar locul preferat când ieșiți, astfel că ar trebui în orice moment să se întâmple cererea.

Balanța

În câteva zile se termină sezonul balanțelor, dar nu este timpul trecut nici pentru voi. Aveți o relație de durată, v-ați văzut și susținut în cele mai grele momente, iar la un moment dat v-ați făcut și planuri de nuntă. Discuția nu a fost una serioasă, dar partenerul a fost atent la dorințele tale și urmează să facă pasul cel mare. Își dorește alături de el o femeie ca tine, pe care să se bazeze întotdeauna, iar tu ești cea perfectă.

Partenerul tău s-a gândit la modul în care să organizeze cererea în căsătorie, având și emoții ținând cont că tu ești cea mai potrivită pentru el. Poate va decide să organizeze o vacanță spontană de doar câteva zile într-un loc pe care ți-l doreai de mult. Dacă nu aveți timp pe plecări, o cină alături de cei dragi poate fi momentul oportun.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page