Press "Enter" to skip to content

Doliu pentru PSD! Marcel Ciolacu este înmărmurit de durere

Primarul de 62 de ani al unei comune ieșene, răpus de coronavirus, după trei săptămâni de spitalizare Dănuţ Rotaru, primarul PSD al comunei ieşene Gorban, a fost răpus de coronavirus. Bărbatul era internat de trei săptămâni la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iaşi, iar în ultima perioadă starea sa de sănătate se agravase.

Doliu în PSD! Dănuț Rotaru (62 de ani) se afla în fruntea comunei Gorban din anul 2012. Bărbatul avea și alte boli asociate, iar ultimele zile și le petrecuse în secția ATI.

Doliu în PSD! Dănuț Rotaru și-a petrecut ultimele zile la ATI

La data de 24 noiembrie 2021 a decedat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iași numitul Rotaru Dănuț de 62 ani, primarul comunei Gorban, județul Iași. Acesta era internat de circa trei săptămâni în unități sanitare din municipiul Iași, inițial infectat cu COVID 19 (declarat ulterior vindecat și rămas cu sechele post infectare). Avea și alte afecțiuni medicale, era intubat de la data de 22.11.2021”, au transmis reprezentanţii autorităţilor.

Filiala PSD Iași și-a exprimat regretul pentru dispariția fulgerătoare a primarului Dănuț Rotaru prin intermediul unui comunicat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page