Press "Enter" to skip to content

Doliu în PSD. A murit un important lider al partidului

Este doliu în PSD Olt. Constantin Stănescu, un important lider al partidului, primar cu trei mandate, a încetat din viață

Este doliu în PSD. Constantin Stănescu, fostul primar al comunei Vișina, județul Olt, a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Vestea tristă a cost comunicată de primărie.

Doliu în PSD Olt

Este doliu în PSD Olt. Constantin Stănescu, fostul primar al comunei Vișina, județul Olt, a încetat din viață sâmbătă, la vârsta de 85 de ani. Vestea tristă a fost comunicată de primărie.

Fostul primar al comunei Vișina este tatăl actualului secretar general al PSD, Paul Stănescu. Constantin Stănescu a condus comuna Vișina pe perioada a trei mandate. Înmormântarea fostului edil va avea loc va avea loc luni, 30 octombrie.

„Un creștin practicant”

„Potrivit apropiaților, Constantin Stănescu a fost un creștin practicant, în amintirea comunității locale rămânând clipele de fiecare duminică ,când întreaga familie, ce avea trei generatii, umplea biserica din Vișina”, scrie România TV.

„Primăria Comunei Vișina, anunță trecerea în neființă a celui care ca condus destinele localități, 3 mandate, Constantin Stănescu”, se arată într-un comunicat.

„Cuvintele sunt prea sărace pentru a transmite regretul pe care îl simțim. De astăzi, comunitatea noastră este mai săracă pentru că a pierdut un om cu caracter”, a transmis Primăria comunei Vișina.

„ În aceste momente tragice pentru familie adresăm sincere condoleanțe și îi asigurăm de întreaga noastră compasiune. Ne rugăm pentru întărirea sufletească a familiei și pentru odihna sufletului răposatului! Dumnezeu să vă odihneasca în pace Domnule Primar Constantin Stănescu! Regrete eterne!”.

PSD a pierdut doi primari într-o lună

La începutul acestei luni, PSD a mai pierdut un primar, tot în județul Olt. Este vorba de George Daniel Iancu, fostul edil din comuna Valea Mare.

George Daniel Iancu, care se afla la al doilea mandat de primar, a murit la doar 45 de ani, având probleme de sănătate.

”Suntem profund întristați de dispariția cutremurătoare a prietenului nostru și primarul comunei Valea Mare, Dani Iancu. La doar 45 de ani, Dumnezeu a decis că are alte planuri cu el. Este o pierdere pe care n-o putem exprima în cuvinte, atât pentru comunitate, cât mai ales pentru cei dragi!”, a transmis atunci organizația PSD Olt

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page