Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea televiziunii române! Un cunoscut jurnalist sportiv s-a stins din viață

Este doliu în lumea televiziunii române! Unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi jurnaliști din România s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Pe lângă pasiunea pentru sport, în ultimii ani, Dan Teodorescu s-a implicat și în diverse proiecte culturale.

  • Doliu în lumea televiziunii române!
  • Un cunoscut jurnalist sportiv s-a stins din viață

Dan Teodorescu este regretatul jurnalist care s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Acesta a fost un veteran al presei sportive din Iași. Mai mult decât atât, acesta a avut o activitate bogată în spate.

Fostul jurnalist sportiv a a scris mii de articole, a realizat reportaje și a fost prezent în emisiuni radio și televiziune.

A murit Dan Teodorescu

Dan Teodorescu a coordonat și a participat la numeroase acțiuni cultural-sportive prestigioase, atât în țară, cât și în străinătate.

Printre acestea se numara țări precum Germania, Austria, Ungaria, Croația, Serbia, Polonia, Ucraina și în diferite orașe din România, precum București, Cluj-Napoca, Hunedoara, Galați, Ploiești, Bacău, Vaslui și Iași.

Cu toate acestea, pe lângă pasiunea sa pentru sport, în ultimii ani, Dan Teodorescu s-a implicat și în diverse proiecte culturale.

De șapte ani, regretatul jurnalist sportiv a editat 32 de cărți, într-un total de 34 de volume, în care a prezentat activitatea sportivă și culturală din Iași.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a înălțat la cer pentru a se odihni în brațele lui Dumnezeu! „, a fost mesajul care a anunțat decesului lui Dan Teodorescu.

Cine a fost Dan Teodorescu

Dan Teodorescu s-a născut la Iași, la data 19 aprilie 1950. Acesta a absolvit Liceul nr.1 Mihail Sadoveanu Iași, astăzi, Colegiul Național, promoția 1969, absolvent al Facultății de Construcții Iași, din cadrul Institutului Politehnic „Gheorghe Asachi” Iași, astăzi Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, promoția 1974.

În anul 2012 s-a pensionat. Însă, până atunci regretatul jurnalist sportiv a activat ca inginer constructor- șef puncte de lucru, șef de lot, inginer șef de șantier, șeful serviciului tehnic- producție, director de zonă, șef de proiecte la: DJDP Focșani, DJDP Iași, TC IND Iași, astăzi, SC MoldoconstructSA Iași, SC Nova Construct SA Iași, SC DIMI SRL Iași.

Mai mult decât atât, Dan Teodorescu a activat în paralel ca redactor în departamentele sport și cultură la mai multe reviste. Tot el a colaborat la emisiunile sportive și de cultură la T.V. R Publică articole sportive, de cultura, fotografie artistică și de reportaj, în presa din străinătate, a publicat volume de poezii, proză scurtă, interviuri cu personalități culturale și sportive, etc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page