Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea filmului. O actriţă celebră din America s-a stins la 70 de ani. Anunţul a luat pe toată lumea prin surprindere

Lumea cinematografiei americane este în doliu, după vestea dispariției uneia dinte celebrele actrițe americane, cu un palmares impresionat de nu mai puțin de 800 de episoade. Conform presei de peste ocean, Jackie Zeman, cunoscută pentru rolul ei din telenovela „General Hospital”, s-a stins din viață la 70 de ani.

Jackie Zeman, depeste 45 de ani pe micile ecrane

Pentru fanii celebrei serii ABC, vestea a venit ca un șoc, mai ales că actrița americană Jackie Zeman făcea parte din serial de mai bine de 45 de ani. Familia ei a declarat pentru ABC News că a murit după o luptă cu cancerul.

Detalii despre moartea ei nu au fost făcute publice, dar producătorul executiv Frank Valentini a intrat pe Twitter miercuri seară și a făcut următoarea declarație:

„În numele familiei General Hospital, am inima frântă să anunț decesul iubitei noastre Jackie Zeman. La fel ca și personajul ei, legendara Bobbie Spencer.

A fost o lumină strălucitoare și o adevărată profesionistă care a adus cu ea la serviciu atât de multă energie pozitivă.”, a fost comunicatul dat de Frank Valentini, preluat de Variety.

O viață dedicată actoriei

Născută în New Jersey pe 6 martie 1953, Jackie Zeman a studiat baletul în copilărie și a urmat cursurile Universității din New York pentru a studia dansul, dar s-a orientat spre actorie, primul ei credit fiind în „The Edge of Night”, în 1976.

Înainte de a deveni vedeta celebrului serial ABC, Zeman a avut mai multe roluri mici înainte de a obține un rol regulat în telenovela „One Life to Live”, apărând în peste 40 de episoade , și unde a interpretat-o pe Lana McClain până în 1977.

S-a alăturat serialului „General Hospital” în 1977 și de atunci a apărut în peste 800 de episoade în aproape 50 de ani. A jucat rolul lui Bobbie Spencer, sora lui Pat Spencer (Dee Wallace) și a lui Luke Spencer Sr. (Anthony Geary).

Jackie Zeman s-a stins la 70 de ani

După anunțul decesului actriței, a fost publicată o declarație pe contul oficial de Twitter al serialului, spunând că Zeman lasă în urmă o moștenire de durată.

„Jackie Zeman a fost un membru iubit al familiei ‘General Hospital’ și ABC de când a dat naștere rolului iconic al lui Bobbie Spencer, în urmă cu peste 45 de ani.

Ea lasă în urmă o moștenire de durată pentru interpretarea nominalizată la premiile Emmy a fetei rele devenite eroină și va fi mereu amintită pentru inima ei bună și spiritul ei radiant.”

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page