Press "Enter" to skip to content

Doliu în famila lui Nicolae Ciucă! Tatăl premierului a murit

Momente grele pentru Nicolae Ciucă! Familia premierului e în doliu după ce tatăl acestuia s-a stins din viață. Potrivit stiripesurse.ro, bărbatul s-a stins din viață astăzi, 12 aprilie, iar ședința de guvern care era programată pentru ora 14.00 se amână, potrivit unor surse guvernamentale.

  • Doliu în famila lui Nicolae Ciucă
  • A murit tatăl premierului

Doliu în familia lui Nicolae Ciucă. Tatăl premierului, Gheorghe Ciucă, s-a stins din viață în cursul zilei de azi, 12 aprilie 2023. potrivit informațiilor bărbatul a fost subofițer în armata română, și era stabilit în comuna Plenița, acolo unde a venit pe lume și a copilărit actualul prim-ministru.

A murit tatăl lui Nicolae Ciucă

Momente grele pentru Nicolae Ciucă! Tatăl actualului prim-ministru al României, Gheorghe Ciucă, s-a stins din viață în cursul zilei de azi. Ședința de guvern care era programată pentru astăzi, la ora 14.00, se amână, potrivit unor surse guvernamentale.

În urmă cu aproximativ doi ani, primarul din Plenița, locul unde era stabilit tatăl lui Nicolae Ciucă, povestea că bărbatul, care a fost subofițer în armata română, și-a întreținut singur familia, pentru că soția lui nu muncea.

”Nicolae este o persoană foarte prietenoasă, populară, iese la poartă și vorbește cu oamenii ori de câte ori revine la casa parintească… E mereu calm, nu l-a vazut nimeni din Plenita enervandu-se, dar ii place ca, atunci cand vorbeste ceva, acel lucru sa se intample. Este nevoie de putina ordine in tara. Cat despre copilaria lui, ce sa va spun.

Ganditi-va ca tatal lui, care a fost subofiter, a tinut singur o familie cu patru persoane. Traiau toti din solda lui. Sotia dansului n-a lucrat, iar copiii trebuiau tinuti la scoala. Nicolae mai are o sora, stabilita in Craiova.

Parintii lui au 77, respectiv 78 de ani si se descurca singuri la varsta dumnealor”, declara primarul Puiu Calafeteanu, in 2021, scrie aktual24.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page