Press "Enter" to skip to content

Doinița a murit la 29 de ani într-un accident cumplit. Două copile sunt nevoite să crească fără mamă. „Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine”

Au trecut două săptămâni de când Doinița, o tânără de 29 de ani, mama a două fetițe, a pierit în urma unui cumplit accident rutier.

După accident, Doinița a fost transportată la spital. Familia a făcut un apel disperat pentru ca tânăra să fie transferată la o clinică din Germania, unde ar fi trebuit să fie supusă unui tratament de 250.000 de euro. Din nefericire, nu a mai fost posibil fiindcă a murit pe patul de spital.

Medicii nu au mai avut cum să o salveze pe Doinița. Tânăra mamă a lăsat în urmă un soț îndurerat și două fetițe nevoite să crească fără mamă.

Soțul femeii a dat vestea cea tristă pe pagina sa de Facebook. „Scumpa mea …. tu sa știi ca noi o sa te purtam in suflet mereu ca o minune din viata noastră! Sa știi ca Teia și cu Mira o sa te iubeasca mereu ! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire in viata lor ! Dumnezeu sa te ierte ! Inima mea s-a oprit și refuza sa bată fara tine ! Te iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.

Apropiații au ținut să transmită și ei numeroase mesaje de condoleanțe după moartea Doiniței. „Dumnezeu să-ți poarte pașii în lumină și sa dea putere celor rămași!”, ”Această pierdere este de neînlocuit. Sincere condoleante familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace”, „Nu poate sa facă asa Dumnezeu, nu poate rămânea doi copii fără cea mai scumpa persoana,să răspundă cu viata cel ce a luat mama la doi copii”, „Suntem profund îndurerați împreună cu voi. Sincere condoleanțe. Dumnezeu o va primi în împărăția Sa iar noi îi v-om păstra amintirea.”, „Condoleanțe! Am crezut până în ultima clipă că poate se întâmplă o minune. Îmi pare foarte rău”, „Pacat, am sperat ca va invinge moartea .Dumnezeu s-o aiba in paza–-Condoleante familiei indurerate…… ”, „Nu există cuvinte care să vă poată alina durerea si tristețea prin care treceți, Liviu…, O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens… Sincere condoleanțe, Dumnezeu s-o odihnească în pace”, au spus ei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page