Press "Enter" to skip to content

Doi părinți din Botoșani și-au pierdut ambii fii în câteva ore – Unul a fost omorât în bătaie, celălalt a murit de supărare

Doi părinți din Botoșani și-au pierdut ambii fii în câteva ore, tragedia trăită de oameni fiind de nedescris. Criminalul primului fiu e în libertate. Primul fiu a murit după ce a fost bătut într-un local din Spania, iar fratele său a murit în momentul în care a aflat vestea cumplită, după un infarct.

Doi părinți din Botoșani și-au pierdut cei doi copii

Conform Ziarul Românesc, spaniolul care le-a omorât fiul este cercetat în libertate, în țara sa natală. Victima George Cojocaru avea 43 de ani și a murit la spital la finele lunii august, după ce a fost bătut cu bestialitate într-un bar.

Fratele său, internat de asemenea într-un spital, a făcut infarct când a aflat vestea tragică. Drama familiei a fost făcută publică de o rudă, în condițiile în care criminalul care a provocat această tragedie e în libertate.

”Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică), poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei, poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uita acest incident nefericit”, a scris Mirela Constantinescu.

Dragi prieteni , acest articol reprezintă cea mai oribila lună August din viața mea. Este vorba despre moartea vărului meu George Cojocaru, de 43 de ani, care locuia în sudul Spaniei de ceva mai mult de 20 de ani.

Un final care I-a venit din ghinionul de a intra în contact cu persoane de o stupiditate cruntă, primitive și violente.

Cel mai crunt aspect este acela că agresorul (o persoană cu multiple și variate antecedente) CONTINUA ÎN LIBERTATE deoarece judecătoria din zonă consideră că a fost o moarte cauzată prin imprudență.

Apelez la toți prietenii și foștii colegi din presă să ne ajute să denunțăm acest lucru și să ajute familia să îi facem dreptate. Nu știm pe ce considerente se continuă cu această hotărâre în pofida recursurilor prezentate de familie.. (poate acela că, fiind emigrant, viața lui nu contează decât ca un număr într-o statistică, poate că e singur pe minunatele plaiuri ale Huelvei.

Poate cu ceva noroc nu întreabă nimeni de el și se uită acest incident nefericit.. Oare.. dacă agresorul ar fi fost vărul meu, inversându-se rolurile, decizia judecătoriei ar fi fost aceeași? Stau și mă întreb”, a punctat femeia.

Presa din Spania a prezentat cazul pe larg, însă autoritățile nu consideră că bărbatul responsabil de moartea românului, pe numele său Carlos Garrido Juarez, ar trebui plasat în arest.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page